Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjedništvo U Sarajevu gužva. Svi automobili stoje. Jednom tipu neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor:  - "Druže, šta je ovo bilo?  - "Ma, ne pitaj, teroristi oteli cijelo predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Traze 10.000.000 EURa, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo priloge."  - "OK, daću, nije problem. A koliko se daje... otprilike?"  - "Pa, tako ... koliko ko moze , litar-dva..."
Napravi Dodik u ovom mandatu ČITAV AUTOPUT od nešto malo manje od 100 kilometara dužine. A SDA, SBB i HDZ u Federaciji napraviše 0 cm autoputa za taj isti period.
Ovaj klix nepise istinu! Ovaj autoput, koji Rep BiH financirala 100% a GT ni sa markom, je trebao bit otvoren prije 5 godina! Teren je bio tako jedostavan da je bez veci mostova ili tunela. I nespominjete zadnji sloj!?! Opet su ustedjeli na asfaltu i dudik je pokrao najmanje 50 mil KM. A da vas podsjetim na koji sporan teder je dodikova firma dobila ovaj posao!!!!
To čuo dok su nargilu trošio.
Jos jedan dobar autoput sa kojim ce se samo Bosnjacka dijaspora vozati.
sta ti imas majke ti protiv bh dijaspore da ti nije nje umro bi od gladi
Jos jedan dobar autoput sa kojim ce se samo Bosnjacka dijaspora vozati.
Kako je krmak tempirao otvaranje, u fazonu evo vam nesto sto ste trebali imati prije 10 godina pa se radujte.
pa cuvali se aduti kad bude kriza za stolicu i sad mu je ta kriza vlasti dosla i kako drugacije da pridobije glasove nemoze ni nacionalizam paliti sto godina a narod se pati
Bravo RS.
Dobili građani qratc, nihovim parama napravljen, a imat će cijenu kao i svako drugi ko ga koristi. građani u ovom slučaju su samo tegleća stoka, a korist će neko treći imati.
šta bilan 9 januar gdje je tužilaštvo da se odmah to zaustavi
Jest ga Dodo utanačio.
Taman pred izbore. Cudno ?
Valja i nama iz Federacije, makar nevoljko, čestitati... Nije malo 72 Kilometra. Bravo. Vidite ove naše iz Federacije, nisu mogli skuckat makar 7-8 kilometara i presjeći vrpcu.
Pa napravili su par novih kružnih tokova u Sarajevu i Mostaru. Za krezube glasače bez grama pameti, to je dovoljno.
Sta sve nece otvoriti do izbora!? Neki dan prolazio starim putem za BL! Od prnjavora do BL ima jos posla i posla. Ali eto kao fol gotovo samo da pokupe poene pred izbore
MA ŠTO DU AKTIVNE OVE ENTITETSKE VLASTI , NAROČITO U PREDIZBORNO VRIJEME. ŠTO LI TI. MISLE DA ĆE IM NAROD ZABORAVITI ZLO KOJD SU ĆINILI SVO VRIJEME SVOG MANDATA. UTALUD VAM TRUD TRUBAĆI, SVI STE DONJI GARANT.
Ko ce ti vozit putevima kad ce te svojom politikom rastjerati cijelu državu.