Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li mi sad treba da navijamo za kineze koji su skupa sa rusima jasno zauzeli stranu i stav o genocidu u BiH i karakteru rata? Da pljujemo amere koju su se pokazali kao naši saveznici samo zato što huawei mobitel ima bolju kameru i neforino služi kao špijunsko oružje o čemu cijeli svijet bruji...
Neznam zašto svi prave ovoliku frku oko ovoga. Kada su prije 10 godina kinezi zabranili koristenje svih Americkih online servisa koji su i dan danas zabranjeni u kini, nije se ovolika prasina dizala... Amerika je davno trebala poduzeti ovakve korake protiv kine zbog mnogobrojnih stvari. Nemogu ni kinezi raditi sta hoce. Neka otvore svoje trziste za druge, pa onda neka ocekuju da drugi budu otvoreni za njih.
@masssa zabranili tudje stranice da bi favorizirali koristenje domacih. Njima je realno dovoljno kinesko indijsko trziste. Samo su u skripcu sa vremenom a ostalo ce sve iskopirati kao i vazda.
Nema frke neka Apple preseli u Bosnu hehe
"strpljen-spasen" Gospodski odgovor!
Mozes mislit sto se Kinez ne bi osvetio samo da je u mogucnosti. Prvi potez rasiste Trumpa koji odobravam.
jeste nas i navukli na telefone sa internetom . dehenem za vas. heroin ste nam dali i drzite nas non stop. koja jnapredna tehnologija. sama ovisnost. i jos se fali kino
Ren ovako blago govori jer je ramazan u toku. A vidjećete nakon bajrama kad ga digne na zadnji
Naravno da se nece svetiti, jer realno i nemaju nacina da se svete. Mozda da kazu sad necemo jesti hamburgere, vracamo se na rizu.
Ovo znaci da ce da im ga zavuku, al onako kulturno kako i Zapadnjaci to rade drugima
kako je ovaj čovjek umjeren to je nevjerovatno
Da se vi suprodstavite to bi izazvalo WW3, iako ste copy paste nacija, cijenim vase vrhunske proizvode, sve znate odlicno kopirati pa napraviti i bolje od originala, osim auta. Svi znamo i gdje se proizvodi Iphone, upravo u kini, tako da...
@JahacMagle2019 Cuj bolje od originala!! jesi glup
Ne smiju se ni suprotstavit.
USA 1:0 China.
@xaris Kojih 1:0? Vec je ZTE debelo platio zbog navodnog krsenja sankcija Iranu.... Zna se ko je babo u tehnologiji.
previše su se ovi Ameri uzdignuli
@Burbon Zasto, zato sto brane svoje? trebali su davno ovo uraditi, jos prije 10 godina kada je kina zabranila korsitenje svih americkih online servisa.