Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako reče Đuro u Balkanskom špijunu: "Orao pao."
napraviše srbi borbeno vozilo,popravljaju helikoptere Bošnjački hojrati popljačkaše i rasprodaše sve što je ostalo i samo čekaju sadaku i donaciju
u Federaciji vazduhoplovni zavod -svraka- samo moze oprati MIG-a
Bezvrijedna radionica od koje je ostalo samo ime
Otkud Orao u Bijeljini🤔
Pravite li anti-Javelin kafeze za ruske tenkove? Trebaće...
ako sda pobijedi opet na izborima nece im trebat, jer sda nikad nece dati pare za javeline nego ce uzeti sebi i nadati se sadaki
@Raja, dosadan si s ovim anti-SDA botovanjem i agitovanjem za reciklirane politicare potekle u toj stranci. Da su se pitali Dini ili Fahrud, bas bi Bosnjaci daleko dogurali - njih dvojica mogu ponuditi samo cas fiskulture, pa cas likovnog.
Firma oteta iz Sarajeva i bošnjački politički smradovi je nikada nisu zatražili nazad, kao ni sve druge otete fabrike.
Nije oteta nego sačuvana, i dalje zapošljava ljude, radi, da je ostala dole ne bi bilo ništa od nje. Tako da vam ni burgija nije ostala da je prodate..
Nešto mi poznate ove mašine. Taman kao da su iz "Sokola" u Mostaru. Eto, možda su se iste nabavljale tih 70-ih, 80-ih, da ne griješim dušu.
Sviranje DICK-u.
a đe naš oro što smo ukrali 96 iz arngelovac........treba tužiti divjaka što ga nije doćero u rajlovac
A nakon održanog sajma slijedi clanak “Kako je propao Lockhead Martin zbog inovacija iz Orla”. Bilo bi interesantno znati ko se jos predstavlja na sajmu pored Orla
Vazduhoplovni zavod Pancevo i vazduhoplovni zavod Bijeljina, kakva je poveznica? Molim za informaciju, kada je osnovan vazduhoplovni zavod Bijeljina, odakle su stigle masine?
?????????