Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ste te pare uložili u izgradnju saobraćajnice do Štrbačkog buka i neki turistički aranžman da ne lomimo poluosovine dok dođemo do vodopada
Da nezaboravimo šta je sve obecavano na proslim izborima: 100.000 radnih mjesta izgradnja Hidroelektrane Vranduk Burj Zona Brza cesta Lašva Travnik Autocesta Koridor Vc .... sigurno je spisak veći samo dopunite
He he ..sto bi reko moj dobar haver....Nije meni krivo sto me lazu....nego je meni krivo sto oni misle da ja njima vjerujem ;-))))))))
Na ''Golubic'' ce i u iducih 20 godina slijetati samo golubovi ! Tek kad drzava napravi svoju malu kompaniju pa odvoji avion-dva manjeg kapaciteta, onda ima smisla govoriti o letovima sa Golubica i izgradnji infrastrukture. Do tad , nidje veze !
Što bi se reklo,,,,ŽIVI BILI PA VIDJELI , samo dobro upamtite
Lijepe slike....mislim prvih 8..
Prvih osam slika ono ko sanjas, bude ti godra, jedva cekas da se perobudis i onda pred sobom ugledas ono sa slike broj 9. 😂😂😂😂😂 Koja sprdacina. Gora Krajina od istocnu srbiju..😁
SDA pista propasti
Prve Hadžije će još ove godine poletjet sa Bihaćkog Aerodroma
Ovo mće bit jedni hairli SDA izbori. Aerodrom i grad na Vlašiću, Aerodorm u BIHaću, tunel u Goraždu, Mostar još malo da se strpi, Tuzli standardno šipak jer nije redovna na namazu i konačno Sarajevu VODA, preko čitavog dana, samo se još ne smije istračavati sa olako DATIM OBEĆANJIMA !
bilo bi zanimljivo vidjeti sta smo sve 'otvorili' i 'izgradili' u predizbornim godinama od rata na ovamo. Nekako vjerujem da je i Norveska mala maca u poredjenju sa (predizbornom) Bosnom.
A sve se nema odakle ukrasti..
Moguće jednog dana i ovo bude stvarnost, ali ne uvijek pred izbore za skupljanje bodova kod naivnih i lakovjernih birača. Osvjestimo se već jednom!
Vlada uplatila 4 miliona prošle, a ove će 2,5 miliona KM. Direktor kaže da će ove godine graditi most(ić), rekonstrukciju puta do aerodroma ( gradskih ulica koje vode ka aerodromu a nemaju ni trotoare, na kojim se dva busa ne mogu fulati?), dovršetak ograde i najbitniji dio aerodroma, pistu čija je cijena 10 miliona KM. To bi min. bilo cca 12 mil. Eto, direktor vam odmah kaže da će firme koje budu radile na tom projektu biti u startu pušiona za 5 - 6 miliona.
Cuj naziv aerodoroma GOLUBIĆ . Hahah Obecava 😁
To ti je gradsko naselje seljak i aerodrom je u tom dijelu grada, zato se tako i zove. Mrš.
Treba napraviti hidrodrom :).. Umjesto gradnje piste iskopati više kanala, a kako je Una u neposrednoj blizini za popunjavanje vodom neće biti problem. Dobićemo za male pare više uzletno-sletnih "staza" za hidroavi(j)one, a kanali će poslužiti za navodnjavanje okolnih livadsko-njivskih površina. Tako će se riješiti i ugroženost aerodroma vrlo vjerovatnim poplavama.
Ovo je smješnije od aerodroma Trebinje. Samo čekam nekog iz SDA kako daje izjavu da je Aerodrom Bihać u ovoj godini prevezao 500 000 putnika hahaha