Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno nisam vidio da neki grad samoinicijativno gradi saobraćajnice, svaka čast! Moja jedina želja je da se uspostavi efikasan sistem željeznica u BIH, željeznica je kičma svake ozbiljne države.
Neki dan us'o u Zenici u Voz, hocemo krenut, nemreee, kao neko sjeko drva pored pruge, palo drvo i prekinulo valjda onaj Dalekovod, kako se zove---B0ze sacuvaj XD, cek'o pola sata, i otiso na autobus.... Naravno, vrlo je bitno uskladiti zeljeznice, ukinuti zeljeznice Federacije i RS-a, i neka budu Zeljeznice BIH ....Vozis se npr. iz Sarajeva do Tuzle, moras cekat u Doboju sat i p'o sljedeci voz....mslm, nidje veze.....
dzaba zeljeznice kad nemas privrede koja ce nesto prevoziti na tim zeljeznicama. i ova sadasnja zeljeznicka infrastruktura je neiskoristena - nemas privrede nemas sta prevoziti. jedino je putnicki saobracaj uzasan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Živio Tešanj.
Zivio/la Dzema.
graHam, ne lupetaj.. odakle ti podatak Pobjeda za 1KM??? pa i da jeste do sada je ulozeno preko 10 miliona u nove projekte, masine, kupili i iz pepela podigli livnciu u Turbetu.. koaj sada lije za Deutz, Mercedes.. da su je znali voditi ranije... ovako poklopi se i suti, dodji u tesanj uci nije sramota od boljih krasti znanje... znas li ti da je ta ista pobjeda vec dobavljac Mercedesa i da posao krece naredne godine?! a od tada - urnebes.. zans li ti da je masinstvo postalo opet atraktivan fakultet zahvaljuuci nama iz tesnja: pobjeda. fad, mann hummel, koala, medena, mba, mce, zupcanik, kalim, skopljak, bme,....i jos mnoga druga zanimanja.. znas li ti da u Madi vec dolaze iz visokog tehnolozi da rade... itd..
Nekontam samo kako su sve to uspjeli pored genocidne sda,mislim endemicno skroz.
cuj da nema doboja i teslica nebi imali posla,firme izvoze vani sve ili vecinu,i prevazisle su lokalno trziste...kakav komentar,kakva glupost i besmisao....
graham pobjeda i napredak prodani za 1km???? ti stvarno lupetas,de malo procitaj i dobro provjeri nesto prije nego li napises post! a o vemalu i ukusu sve se zna,necu komentarisati,nisi u pravu ni za jedno!
Ulažu i pomažu velike, da budu još veći. Privlače strane ulagače, lijepo neka narod ima posla, narodu plate, drzavi njen porez i ostalo, a zaradu svu odnesoše iz Bosne. Neka pomognu naše ljude da prave velike firme, ima dosta srednjih firmi koje bi vrlo lahko mogle postati velike. Ja imam firmu i 7 zaposlenih i planiram jos 10 ljudi zaposliti u narednim mjesecima. Radimo većinom za izvoz i sad nam se povećala potražnja za našim proizvodima. Već godinu dana tražim koja bi mi organizacija pomogla da uzmemo jednu mašinu koja kosta 100.000,00KM. Gdje god sam se obratio nitko ništa ne zna i nitko ti neće da kaže gdje da se obratiš. Već zaradi pare i sam ulaži koliko možeš. Male nitko ne gleda a veliki se sve više bogate. Ako ne staviš nikom u dzep ili ako nemaš dobrog poznanstva, napatit ćeš se da uspiješ. Ali uspiju i pošteni, malo teže i malo im više vremena treba.
pa otidjes u banku trazis kredit na firmu ha ja? ako ne ide uzmes u mikrokreditnom drustvu dva puta po 50000km na sto kraci rok maks 2godine i opet prodjes solidno a posao unaprijedis dugorocno
Znas li da ima firmi na opštini Tešanj koje su dobile mašine vrijedne i po 500.000,00EUR
Moja opstina,moj grad,moj ponos! Opstina za primjer drugima,bez pljackaskih kriminalnih privatizacija i talova,sa transparentnom javnom upravom,uvijek fokusirana na biznis i zaposljavanje,privlacenje stranih investitora i kapitala,pokretanje biznisa...malo cudo,bosanski fenomen u poredjenju sa drugima...
Vi živite na sretnoj zemlji, nije da je vaša općina najsvjetlija, ali je smještena na ekonomsko plodnoj zemlji, baš kao i Usora.
Ovo je divna vijest u ovoj napacenoj kvazi drzavi. Nazalost ovo je top vijest a u nekim zemljama bi se ovoliko ulagalo u male opstine i sela.
Ovo je divna vijest u ovoj napacenoj kvazi drzavi. Nazalost ovo je top vijest a u nekim zemljama bi se ovoliko ulagalo u male opstine i sela.
Ovo je divna vijest u ovoj napacenoj kvazi drzavi. Nazalost ovo je top vijest a u nekim zemljama bi se ovoliko ulagalo u male opstine i sela.
Ovo je divna vijest u ovoj napacenoj kvazi drzavi. Nazalost ovo je top vijest a u nekim zemljama bi se ovoliko ulagalo u male opstine i sela.
Iznad Jelaha zora sviće, Iznad Tešnja sunce sija!
Jest malo glupo, al dacu ti lajk!, Barem si pokuso...
@Depozito kamata, Dobar si čovjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)