Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ima objavljeno ko je, za sta, po kom krtiteriju i koliko para dobio. Valjda je jasno da ovakve stvari moraju biti javne jer je rijec o narodskim parama.
Može li se znati kakvi biznisi su dobili podršku? Ono, čisto radi orijentacije...
A gdje je link na spisak korisnika...? Ili bi mozda spisak pokazao da je te neka, gluho bilo, stranačka lista?
Na mladima svijet ostaje, mladima treba davati podstrek i podrsku a ne tjerati ih iz zemlje.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO RED RAD I DISCIPLINA I NAROD TO PREPOZNA. A DUSMANI NEK SE GUSE U SVOJOJ ZLOBI I ZAVISTI.
Al stvarno ko ima dobru ideju i volju uz malo truda moze uspjeti ostvariti biznis, evo opcina centar je dobar pokazatelj za ovo. Svala cast nacelniku na iskazanoj dobroj volji.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, RED RAD DISCIPLINA JE ONO STO NAS KRASI..IDEMO DALJE DO MEDALJE.
Vrlo dobro izdvojena sredstva, pomoc mladima i pomoc njihovim biznisima. Svjesni smo cinjenice da je danas tesko opstati na trzistu, a ovo je odlicna prilika za pomoc.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE SA RADOM...RED RAD DISCIPLINA.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, SAMO TAKO NASTAVITE RED RAD DISCIPLINA.
Mlade trebamo ppdrzavati u svakom slucaju, jer samo ih tako mozemo motivirati da ostanu. Jer ipak svjesni smo situacije da nam pamet odlazi.
Opcina Centar je uvijek pomagala male biznise, tako ce biti i ovaj put...
Odlicno da se mladim osobama sa poduzetnickim idejama nastoje pruziti sve potrebne vjestine i znanja kako bi te ideje pretvorili u praksu,ali i finansijska sredstva sto je u ovom vremenu i vise nego znacajno.
Slabo se spominju druge opcine da podrzavaju ikoga izuzev ove Opcine.
Treba podrzati biznis ideje mladih i olaksati im njihovu realizaciju sto se upravo i postize ovakvim programima koji pored finansijske podrske ukljucuju i pruzanje jasnih uputa u pokretanju i razvijanju biznisa.