Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pali motorke...i posjecite sve...haj sta ima veze...koji ce nam k..rac sume...?! :)
ako se rjesimo suma, rjesicemo se i divljih zivotinja, sta ce nam i one?! ;)
U mom gradu prije rata bile 2 državne pilane i jedna privatna zanemarivo mala pilana. Sad evo brojim, i nabrojah 9 pilana, za koje znam !! Svake godine kukaju kako ne mogu dobiti ni 50% sirevine u odnosu na njihove "drvoprerađivačke kapacitete" ! A znamo kakav je taj pilanski lobi... i još se pitamo zašto su nam šume nezaštićene !? Pa da je Sibir, nema toliko šume....
Kod niko nista inovativno da smisli, jedan zaradio na malinama hoce odma dogodine pola drzave, u vrijeme interneta i tehnologija, nama maline, sjeca sume i sl. drzi industriju
Da nisi iz kladnja.
Malo jača kiša izaziva poplave, klizišta, haos živi. A mi gledamo kako se siječe šuma i bacamo našu poznatu šuplju "ničija nije do zore gorila, za lijekova im trebalo..." itd.. Nismo mi ničega svjesni.
uzimaju bolje nego dileri droge na veliko draga nasa sda
Mi smo jedina zemlja koja dozvoljava izvoz neobradjenih trupaca.. hvala Bakiru, Dodiku i Covicu
Zatrebalo
moze li donijeti ova nesposobna vlada i foadil kakvu odluku da se posumi sa 2 miliona sadnica, a ne samo sjeca,
Kod mene su dva smrada ove godine ukrali nekih 500 traktora drva iz obliznjih suma. Sve je javna tajna. I dalje se nastavlja radit isto. Razumijem ako neko mora ukrast a krasti i bogatiti se to je vec neka druga stvar.
E što nas vlast uništi, diži akcize, prodaji sirovine bez plana obnove... guli narod...
Država treba da na osnovu raspoložive sječive mase odredi moguće kapacitete odnosno broj pilana koje mogu da rade. Njih dobro urediti i kontrolisati a sve ostale pozatvarati. To je najbolji način i kontrole zloupotreba u šumi.
iz aviona kad gledas nase sume i brda. samo vidis "rupe", ono, sve normalno, brdo, suma... i onda rupetina bez ijednog drveta, sve posjeceno.... sto nikad neces vidjeti iznad Njemacke, Austrije, pa cak ni Hrvatske.
Pilanđije su glavni finansijeri SDA predizborne kampanje...
bukva na aparatima
U bosni ima samo balvana sto u sumi sto u gradu.
jesu li ovo na slici predstavnici iz doma naroda ?
Sda=genocid
Glup narod