ASA Auto zadovoljna rezultatima
0
Olovčić: Ponosni smo partneri bh. reprezentacije
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim te, malo za ovu raju koja nije informisana. Na koji je nacin ASA \"doprinjela\" da KK Bosna propada ?
najveci im je uspjeh unistenje kk bosna e to je trebalo znati i sad su od nas bolji nekakva selendra siroki i onaj klub od onog traktoriste cc
JA VELIKE UMJETNOSTI PRODAVATI VW VOZILA HAHAHAHA JA BIZ (M) ISMENA HAHAHAHA DO ZLA BOGA DA IH JOSI PROIZVODITE STA BI ONDA PRICALI A VIDI IM RADNIKA, SVE S KOCA I KONOPCA
bio na odmoru i pokvarilo mi se auto passat samo stao na semaforu,bihamk mi auto prevuce do ASA da mi ga poprave,dva dana nisu znali otkriti sta je problem,i na kraju odvucem auto nekom majstoru u Buljakovo ciko radi u kucnoj garazi jednostavno odmah kaze pumpa i zamjeni je i toliko jeftino mi to uradi da me bilo stid,a ASA mi trazila lovu sto je auto lezalo u njihovoj radionici dok su oni naglabali sta je i kako je,i sta li bi moglo biti.MOJE ISKUSTVO NIKADA U ZIVOTU U ASA SERVIS ILI SALON,A KUR.CE SE I HVALE NEKIM KVALITETOM,A RAJU DERU PO DJEPU,A NISTA NE URADE.
Svidjelo se to vama ili ne, ASA je lider! Samo naprijed ASA!!!
G.o.v.n.a.r.i j.e.d.n.i, u.n.i.š.t.i.l.i. ste KK Bosnu, j.e.b.e.m li v.a.m s.v.e i vama i onom vašem u.h.lj.u.p.u od šefa I.m.a.m.o.v.i.ć.u, p.i.č.k.a li v.a.m m.a.t.e.r.i.n.a l.o.p.o.v.s.k.a, p.o.k.o.č.i.l.i se da B.o.g da!!!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Olovčić: Cilj nam je dobar i kvalitetan proizvod Haha ovo je fakat presmiješno!!! :))) Kao da oni proizvode VW i Audi vozila! :))) Spustite se malo na zemlju trgovci!
Ma ja a šta bi bilo da nemate monopol na sva vladina auta i još koliko nabačenih poslova od strane države ne seri te
sad ce reklama: Passat vec od 158.000 KM :)))))