Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanski premijer James Cameron. Kad David promjeni ime?
Isto ovakvo proganjanje, ili čak gore, zbog brenda je bilo i u Vancouveru prije početka zimske olimpijade 2010. Pored gore nabrojanih riječi kao ylato, srebro, medalja, u Vancouveru su bile također zaštićene riječi Olympic, Olymp, Olympia, i broj 2010, i nisu morale biti u istoj rečenici da te kazne. U Vancouveru vlasnici grčkih restorana sa nazivima Olimpya ili slično što sadrži \"Olymp\" morali su za to vrijeme mjenjati ime restorana jer su se suočavali sa kaznama. Olimpijske igre - nema više duha olimpizma. Sad je sve samo za pare.
http://www.youtube.com/watch?v=PZDRfH-JrTA ovo je najzanimljivije,de ti sad otidji na olimpijske igre :D
Pa fakticki gol izaci na ulicu bez ikakvih reklama na odjeci i sl. i onda te opet kazne sto si gol. Tako da je bolje da se niko ne pojavljuje u Londonu dok su OI.
Fašističke olimpijske igre.
E vala ga presrase...ugolemo!!!
Pa valjda vam je jasno da olimpijske igre nemaju veze sa sportom. To su korporativne igre u kojima su favoriti Coca-Cola i McDonalds. Dobro došli u neoliberalni kapitalizam.
Zar neko i gleda olimpijade vise? To je davno prestalo biti sportsko natjecanje.
ja demokratije i slobode... cuj ne smijes se slikat niti oblacit kako hoces, koja sloboda...
\'ppametni\'je li mucas od mrznje ili nemoci hihihihih
nece,primice jos par miliona tvoje brace iz islamskih zemalja na socijalu furdo,interesantno da svake godine sve vise muslimana iz islamskih zemalja predaje molbe za useljenje u zapadne zemlje,valjda bjeze od dzeneta u svojim zemljama hihihihi....nesto ne cuh ni da tvoji bosnjaci iseljavaju za iran i agganistan,sto li?????
nakon godina boravka i piskaranja po ovom portalu nisi još ništa naučio..ostao si i dalje srpski balavi guslarski primitivac, glupp ko krmeća k.a.r.i.n.a
hoće li katolički i protestantski teroristi i fašisti sa Otoka svojim stalnim sukobima, ratovima, napadima, tučom i mržnjom razoriti OI ?
gledam emisiju o olimpijskom kampu i organizaciji,nesto kontam;za sportiste iz islamskih zemalja obezbijedili su halal restorane,posebne prostorije za klanjanje,sve uslove da se osjecaju sigurno i paralelno kao i svi ostali iz svijeta...sa druge strane ako te uhvate u bilo kojoj od tih zemalja da pokusas svoju kulturu praktikovati odmah te kamenuju,za islamiste oi su sejtansko djelo,cionisticka organizacija,nevjernici itd,itd.....kako je samo to interesantno hihihihi
Dorbo dosli u Iran 2.0 Jedina promjena u odnosu na 1.0 - Radikalno shvatanje vjere islam zamjenjeno za radikalno shvatanje vjere novac. - Cenzura i represija drustva jos uvijek na maximalnom nivou.
ma to oni pohlupali loncice sa onim reziserom camerunom..