Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je korisno kao da su ukinuli plaćanje poštanskih marki. Sad kad je većina komunikacija prenos podataka oni ukinuli roaming za glas i sms. A za podatke "vidjećemo kako ćemo". Objasnite telekomima da ovo nije govorna nego digitalna agenda.
Gladež BH telekom cijena pretplateza fiksni im je 12.99km A sporazum o romingu je potpisan u Aprilu 2109 god Trebalo je jos da se nauzima pa da se poćne sporazum primjenjivati
Daleko je to od onoga što imamo u eu. Ovdje nema nikakvih ograničenja. Sa njemačkim brojem je sve isto npr u Minhenu i u Rijeci.
Istina. Inače živim u BiH ali imam njemački broj samo za te stvari. Kad se ide u Hrvatsku na more, u Austriju rodbini, u Njemačku onako 🙂 10e, i mjesec dana rahat. Uzeo u bh telecomu neki turist paket, prebacilo me na pogrešnu mrežu, skinulo mi 50km bezveze.
Odmah lopovluk od strane BHtelecoma,pa jbm mater vise jel vam dosta
Imam 12GB uključeno u paket, za roaming mi daju samo 2,8GB. Ne kontam. Mojih je svih 12GB koje plaćam i otkud im pravo da me ograniče.
Biće zajeba, garant!
jao sto ce biti zavala za one koji dodju iz u EU na godisnji…pa cak i slucajno ostave roaming ukljucen pri preladkubiz HR u BiH…Cijena 1GB mobilnih podataka je bila (prije 2 godine) 10 000 €, samo 15000 puta skuplja nego u EU….dijete napravi foto (5MB) posalje raji preko whatsupa, vibera i sli…eto ga 50€…
Autokuće prodaju auta i kurče se kao ima android auto i apple carplay a te cjenjene kompanije ne daju aplikacije za kunta kinte države.
Veci je problem što ne možemo u BiH preći na drugu mrežu ako naša nije dostupna.
Imamo tri operatera i najgore usluge u europi, placamo ih katastrofalno skupo, a ponuda je presmijesna u 21. stoljecu. Ogranicavaju nam internet kao da je tek jucer osmisljen. Dabogda propali svi.
Nebi me čudilo da naši nadju neki razlog i da naplaćuju roaming tarife u narednij 15 dana a da mi to ne znamo dok ne dodje račun i on natezanje na šalteru kako mora da se plati.
Meni 1.jula skinuli 6,31 km kredita samo sto sam skinuo njihov cjenovnik sa stranice u roamingu u Srbiji
Balkan ce uskoro postati mini Schengen. Ukidanje roaminga samo je jedan od koraka.
imamo 3 operatera baš čudno
"Ukoliko korisnik prekorači dozvoljeni limit podatkovnog saobraćaja, BH Telecom ima pravo onemogućiti postpaid korisnicima daljnje korištenje mobilnog interneta u cilju sprečavanja neželjenih troškova za korisnike." Jah eto brinu se da ne potrosimo marku vise.
Taman dodje kad odem u Priboj da se vakcinisem da javim mami u Sarajevu da sam dobro a tata na nebu bi se naljutio sto sam otisao kod onih koji su ga ubili da primim vakcinu.
Ukidaju roming u vrijeme vibera,messengera....
Mini Schengen ide dalje. Kandidacijski statuse NE MOŽE se dobiti sa stranim visokim predstavnikom
Koliku su najavljivali ja kontam nece biti rominga ni za internet u cijeloj EU! Puuuu majku im