Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne vrate cijene na nivo cijena kad je nafta bila 115$ po barelu??? u cemu je razlika izmedju onda i sad???? ovdje vise zamjeram medijima koji o tome nesmiju da pisu. evo konkretno pitanje : mjesec i pol dana poslije pojeftinjenja goriva, a cijee su i dalje ise (u 5 feninga :) )....hoce li i sve ostalo sto je poskupilo pod krinkom skupog goriva, sada pojeftiniti...a ako nece -zasto?!
a jeste li probali ovo http://www.nmartinis.myffi.biz/
Pardon, 2,47 :)) Da je Bogdo 1,47 hehehe
gdje je to u RS-u jeftinije?? Ja svaki dan prolazim kroz Lukavicu i tamo gorivo (dizel) kosta isto koliko i u Sarajevu - 1.47 km...tako da nista od ustede :))
pa u RSu litar 95 kosta 1,99 KM, a ovi nasi se pretrgli...
samo ti pasa sipaj u rs-u ;)
hahahah cuj pojeftinilo hahhahaha. ma u rs i sipati,od prvog vaseg clanka tamo sipam,nista im gorivu ne fali
E sad me zanima hocel se sve cijene koje su enormno skocile , zbog rasta cijene goriva , vratiti u normalu..hljeb, ulje...i sl...Jer kad treba dici cijene ovih i slicnih namirnica cekas se poskupljenje goriva od 1pfening...e da vidimop sad hocel se isto tako i vratiti...al nesto ne bi reko...;(
satrali su se sa ovim pojeftinjenjem
PRETRGLI SE DA BOG DA...
ma dovoljno mozemo ustedit 100 KM za 10 godina
Samo mi nije jasno kako su uspjeli OVOLIKO da pojeftine ???