Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljno Parazitima za nova vozila plate od 5-10 000 dnevnice mobitele sekretarice 17 savjetnika putovanja i ostale kupleraje.
RS ima manje km autoputa a dionice su im geografski 13 puta lakse od Federacijskih.
Adnan Terzič i Adem Zolj samo uhljebljuju svoje. E moj narode
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Naravno SDA-HDZ vlast u FBIH, dje su pare tu su i oni.
Vole se najvise kad treba maznut
Autoceste FBiH je po ovoj osnovi u tri godine prikupilo otprilike 486 miliona KM, kazali su iz ove javne kompanije.
Igranje brojkama....a od maja 2018-te? ili do 15-og u Avgustu, koliko je onda? IGRAJU SE SA BROJKAMA, DA TE RASPAMETE! Nema puta bez Poljina puta!!!
GDJE SU PARE?
Adnan Terzić uništava Bosnu i Hercegovinu
Od sredstava koje ste od mene izdvajali napravite jedan tunel
Trebali su zavrsuliti autoput da nisu lopovi.
Kao i uvijek namjerno se zaboravlja navest da je genocidna tvorevina ilegalno preko hdz ministra dobila 42% prihoda iako nisu ubrali ni 28% prihoda! Tako dodik i covic uzimaju sebi desetine mil u dzep. A na drugoj strani sdp i ns, iako suprotno govore, podrzavaju hdz i sbsd u svim njihovim odlukama. Zivjela Rep BiH!!!
Ma kome vi pricate?Akcize su odavno postale privatno vlasnistvo pojedinih politicara.
Uzaludno trošenje vremena na KOMENTARE !!! Ovo može samo ULICA RIJEŠITI !!!
Gdje su parre?
ništa nije prikupljeno,sve je to otišlo u havu.
Kako je lijepo poceti dan procitavsi ovo? Samo tim novcima krpe budzete koje muzu i hrane administraciju koju nema ni Amerika? Molio bi nekog uvoznika i distributera nafte , naftnih derivata, da samo IZNESE koliko drzava uzima od KOLACA zvanog CIJENA 1 LITRE GORIVA? Pa narod nije svjestan da najmanje 1 KM drzava uzme na litri goriva! MOLIM BILO KOGA NEKA MAKAR I TAJNO OVAKO IZNESE "KALKULACIJU" za litru dizela ili benzina?
Pitati Wigemarka novinari pronadjete ga i pitate
Ostvario sebi dugogodišnju želju da kupim Ladu NIvu. Kad sam htio da registrujem, saznajem da za nju treba da dam oko 50 KM više zbog putarina, 20% više zbog ugrađenog plina, plaćam stavku Cestama TK, plaćam stavku Cestama Federacije. Uzmeš auto za šumu, a naplaćuju ti korištenje autoputa (kojeg niti ima u mojoj blizini, niti ću ga koristiti ovim vozilom), zbog ugrađenog plina oni naplaćuju nešto umjesto da subvencioniraju. kae nemoj udarat..... Ma šta nemoj??
Ja, i?