Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek vas nana sad čeka po dva sata i nema na veresiju:))
Maroooo, napushi mi se kurchineeee
hahaha, Schihpol, hahahaaaaa
:)
..Amsterdam - Here i come!!!.. Woohoo!!
Nije ni meni jasno što su uspostavili letove iz Banja Luke.. Kako god, linija za Skoplje nije odbačena, već samo odgođena na određeno vrijeme.. A kaskamo za drugima, jer su oni na puno boljem položaju od našeg aerodroma, a i imaju viznu liberalizaciju duže od nas. Bit će bolje statistike od slijedeće godine siguran sam. ;)
jedina avio kompanija koja KUPI putnike ko *ebeni autobusi.......obidje 3 aerodroma dok dodje do sarajeva.........
Ne kontam ovo za Banja Luku.. zasto? U svakom slucaju... mislim da treba i jedno i drugo... i Amsterdam i Skoplje... Samo treba pogledati broj letova iz Sarajeva i drugih aerodroma u regionu pa ce se vidjeti da dobro kasnimo za ostalima...
Skoplje je odgođen zbog Banja Luke, jer je iz BL uspostavljen let za Frankfurt i Cirih. A i ruku na srce, 10x se više isplati Sarajevo - Amsterdam, nego Skoplje.
Samo da ne bude kao sa letom za Skoplje koji je trebao poceti 1.10.2010 pa se nije desio.. bez ikakvog objasnjenja... a isto je ovako lijepo bio najavljen...
A sta im znaci ovo \"bez uključene vrijednosti TSC (naknada za izdavanja karte)\"?
INTERESANTNO
Pogledaj na www.bhairlines.ba mislim da su karte za ČITAV decembar već skoro rasprodane. Samo naprijed BHA ;)
Kako ih nije stid da ovo stave ja zovem 4.11. da rezervisem kartu sve vec prodane ako ih je i bilo FUJ kako su bezobrazni samo lazu!!
super