BH Airlines
0

Od 2. decembra redovna aviolinija Sarajevo - Amsterdam

Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com
Foto: Sarajevo-x.com
Bosanskohercegovačka aviokompanija BH Airlines od 2. decembra ove godine tri puta sedmično (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) uvodi redovnu liniju na relaciji Sarajevo – Amsterdam – Sarajevo.

Međunarodni aerodrom Schihpol u Amsterdamu za BH Airlines znači uspostavu još jedne linije iznimno važne za daljnje konekcije prema ostatku Evrope i Sjeverne Amerike, saopćeno je iz ove kompanije.

Cijena promotivne povratne aviokarte s uključenim aerodromskim taksama iznosi 135 eura, bez uključene vrijednosti TSC (naknada za izdavanja karte).

Avion iz Sarajeva polazi u 10.15 sati, a u Amsterdam dolazi dva sata kasnije. Povratak iz Amsterdama za Sarajevo je u 13.35 sati.

Na taj način Amsterdam će postati deveto odredište na koje lete avioni BH Airlinesa. Po zimskom redu letenja, leti se na sljedeća odredišta: Istanbul, Frankfurt, Cirih, Beč, Štokholm, Geteborg, Kopenhagen i Beograd.

Također, po zimskom redu letenja putnici će s BH Airlinesom za Frankfurt i Cirih moći letjeti i iz Banje Luke dva, odnosno tri puta sedmično.