Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Telemach ne spusta mjesecne cijene pretplata ni 1 km a sadrzaj smanjen za 95%. Lihvari
Ma necu vala koristiti ni kilavi internet od BH Telecoma pa makar gledao IPTV preko Telemach interneta
@Norvežanin Razumijem te u potpunosti. Mozda su sad OK s programima al kad sam ja htio uvesti moralo se cekati 2 mjeseca da naruce modeme, ej... Dva mjeseca. S druge strane drago mi je sto Telemach propada jer su htjeli monopol na trzistu. Dugo nikoma SK nisu dali, a ni dan danas Logosoft nema. Sad vise nema veze, svakako se nema sta gledati na SK.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BH TELEKOM placa PINKU milione. Sramota
Plaća narod, narod traži Pink. Ne bi Telecpm plaćao milione da nema hajra od toga.
Na youtube zadnje 3 godine u BiH najpretrazivaniji pojam je Zadruga. I sad ti BH Telecom kriv sto placa najgledanije kanale??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna li ko da li ce SK prenositi sezonu NHL-a?
Prenosit ce jos minimum 2 sezone, tj. do juna 2024.
BH Telekom je kompanija lod kontrolom SDA. Pametnom dosta
Svaka cast bh telecom. Sport klub je propao svakako
Ovo je smisljeno od strane SDA da se ne gledaju utakmice BiH na Euru. Slobodno vi sada ponovo svi za SDA glasajte. Sda upravlja Telecomom
ODMAH PRELAZIM NA MOJA TV. 100% SU U PRAVU.
Podrska za BH Telecom logican sljed događaja bio bi da Sport Klub spusti cjenu svojih kanala za sadrzaj koji trenutno posjeduje,mislim da uzima oko 5 KM po korisniku za svoje kanale koji realno trenutno vrijede 1KM.Arena Sport im je uzela sve sto je valjalo od Engleske lige,Lige Prvaka,Kvalifikacija i svega ostalog njima je ostala samo njemacka liga koju realno ljudi gledaju samo radi Bayerna i F1 tako da cjena koju traze za svoj sadrzaj nije objektivna
I treba tražiti manju cijenu SK nema Englesku, Špansku, Francusku niti Ligu Prvaka. Sve je to na Areni Sport! Sport Klub je propao!
I cijena pretplate za mojaTV treba biti manja ako već ganjate “poštenje” o kojem govorite u tekstu.
Za one koji vole košarku, preporučujem stranicu //www.courtside1891.basketball. Nešto se plati, ali gledaš sve po želji, EP za muške, SP za žene, kvalifikacije za SP, apsolutno sve, a može se pogledati i repriza kad hožeš. Odličan stream, što je najvažnije, legalan.
Svakako nemaju sta gledat na Sport Klubu. I nije neka steta.
jeli ima ista ali bas ista u bosni da je dobro
Skoro deceniju SK i media group je nas handrila i samo telemach imao excluzivu na SK,pa su onda malo pustili i ostalim provajderima kad su znali da gube prava na ligu spanije,zatim engleske i nemaju uefa klupska takmicenja. na kraju ste dobili sta ste zasluzili lihvari jedni!
Pa ko jos gleda SK propali skroz jedino F1 kod njih.
Mi u Hercegovini imamo Home koji dam mislio da je loš, ali čitajući vaše komentare vidim da ima gore.
Udruzili se sa telemahom ,ovi ce imati Arene ovi Sport klubove ,sta reci JATACI.