Sarajevo Waves Open House
209

Objekat proglašen "najljepšim u Sarajevu" nudi priliku da po prvi put zavirite u njegovu unutrašnjost

Agencija MM Real Estate vas sa zadovoljstvom poziva na Sarajevo Waves Open House, prvi događaj ovog tipa u Bosni i Hercegovini koji podrazumijeva Dane otvorenih vrata u projektu Sarajevo Waves, s adresom Barska 59 u naselju Otes na Ilidži.

Događaj, koji će se održati 26. i 27. maja 2023. godine, bit će idealna prilika da se upoznate s novom zgradom, pogledate stanove i saznate više o kakvom projektu se radi.

Naime, riječ je o objektu koji je 2016. godine dobio prestižnu nagradu Asocijacije arhitekata kao najljepši objekat u Sarajevu.

Osim mirne lokacije u prirodnom okruženju, nudi odličnu povezanost s javnim prijevozom. Glavne autoceste udaljene su svega nekoliko minuta, dok je stanarima na raspolaganju i zajednički prostor koji uključuje uređenu okućnicu, dječje igralište i dovoljno parking mjesta.

Nova zgrada, koja će biti predstavljena u spomenutom periodu, nudi moderne stanove, samo nekoliko minuta udaljene od zelene oaze Vrela Bosne.

Stoga, ako ste zainteresovani za kupovinu stana, ovaj događaj će vam pomoći da saznate više o mogućnostima koje su vam dostupne, s obzirom da je moguće i plaćanje na rate.

Agenti MM Real Estate za nekretnine bit će na raspolaganju da odgovore na sva vaša pitanja i pruže potrebne informacije koje vam mogu biti korisne, a napominju i kako je kupovinom stana putem MM Real Estate agencije uključeno i garažno mjesto.

Informativni dio večeri, u petak 26. maja, zaokružit će klasična muzika uživo na krovnoj terasi zgrade gdje, osim mogućnosti da pronađete idealan životni prostor, možete uživati i u opuštajućem ambijentu.

Sve što je potrebno da uradite kako biste prisustvovali događaju jeste da popunite prijavni formular.

Više informacija potražite na stranici www.mmrealestate.ba mail adresi [email protected] ili putem kontakt telefona +387 61 051 890.

Radujemo se vašem dolasku i nadamo se da ćemo vam pomoći pronaći idealni dom - MM Real Estate & Sarajevo Waves.