{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Objavljen raspored predavanja na MS NetWork 5, učesnike će zabavljati Đuro

Klix.ba
23.3.2015. u 17:00
14
4
Objavljen raspored predavanja na MS NetWork 5, učesnike će zabavljati Đuro
14
Objavljen raspored predavanja na MS NetWork 5, učesnike će zabavljati Đuro
Microsoft BiH danas je objavio raspored predavanja na MS NetWork 5 konferenciji te najavio da će učesnike konferencije u Neumu zabavljati Đuro i Bombaj štampa.
Microsoft NetWork 5 konferencija počinje sa tehničkim keynoteom 27.4.2015. godine u 18 sati, a nastavlja se 28. i 29.4. sa predavanjima kroz šest paralelnih smjerova, uz predavanja za menadžere, predstavljanje lokalnih studija slučaja, predavanja za programere i IT profesionalce, odnosno predavanja članova lokalne Microsoft i akademske zajednice.

Konferencija već tradicionalno okuplja najbolje lokalne i regionalne predavače, a njima će se ove godine pridružiti i neki od najpoznatijih predavača na Microsoft konferencijama u svijetu, među kojima su Paula Januszkiewicz (stručnjak za sigurnost), Agnes Molnar (stručnjak za arhitekturu i Enterprise Search) i Martin Kulov (stručnjak za razvoj aplikacija i ALM), nosioci Microsoft MVP titula, odnosno Scott Schnoll, stručnjak za Exchange, koji dolazi iz Microsofta.

Tokom konferencije, bit će riječi još o Microsoft Azure i Office 365 platformama, hibridnim scenarijima koji podrazumijevaju upotrebu online servisa sa lokalnim rješenjima, povećanju produktivnosti i optimizaciji troškova, te rješenjima vezanim za Windows 10, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu inteligenciju, napredne baze podataka, upravljanje projektima, multi-platformski razvoj aplikacija, korištenje Microsoft i open-source tehnologija, rješenjima koja se koriste u edukaciji, itd. Detaljan raspored predavanja MS NetWork 5 konferencije možete pronaći ovdje.

Vrijedi napomenuti da će vrhunske predavače i teme na ovogodišnjoj konferenciji pratiti i vrhunska zabava. Naime, u ponedjeljak, nakon tehničkog keynotea, učesnike konferencije razveselit će Branko Đurić Đuro na sebi svojstven način, a u utorak, nakon dana ispunjenog kvalitetnim predavanjima, učesnike će zabaviti Bombaj štampa sa svojim najvećim hitovima.

Prijave za konferenciju su otvorene do 20.04.2015. godine, s tim da svi učesnici koji se prijave do 01.04.2015. godine, ostvaruju popust od 100 KM na cijeni kotizaciju za učešće na konferenciji koja iznosi 300 KM (plus PDV). Kao i prethodnih godina, Microsoft BiH je osigurao posebnu kotizaciju za redovne studente, kojima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u BiH za samo 50 KM (plus PDV).

Više informacija o MS NetWork 5 konferenciji možete pronaći na zvaničnoj web stranici www.msnetwork.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: