Parlament BiH
0
O ukidanju PDV-a 15. aprila
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah ugurase nesto i za svoga Fahru jest da nece se placati PDV ali novine ostaju po staroj cijeni,mislim ima tu jos nekih ko Selimovici,ah uvjek je bilo ko blize vatri bolje se ogrije zato narode pravac rajevosa tamo se sve da urediti,SAMO SE BOJIM DA CE POSLIJE SVEGA OVOGA NESTO DRUGO DA NAM PRIREDE,AH UMALO ZABORAVI DIGOSE SEBI PLACE,svako zlo za neko dobro,da vidi bosanki narodj kako vlada brine o njima, napomena vladi BiH zar ste zaboravili da se i zrak moze naplacivati,sa tim nametom bi ste dugorocno mogli rijesiti financiranje vasih placa
je li iko od vas procitao tekst.... \"predviđeno ukidanje ovog poreza na osnovne životne namirnice, zatim na lijekove i vještačko đubrivo, dječiju hranu i opremu, te školski pribor i roto-papir\" naravno da treba ukinuti pdv na ovo navedeno
ma to su gluposti...nema nista od ukidanja pdv-a na bilo sto dok je ovakva situacija
A to ce biti cijene nize ako se ukine PDV. Isto kao sto su trebale biti nize kada su snizene carinske stope. Svejedno je, bio pdv 17, 27 ili 0 % trgovci odredjuju cijene i njih treba sprijeciti da ne budu toliko pohlepni. I ovi pekari u najorganizovaniji.
@miljko pametuj svom caci dodiku,opasan je on ekonomist ko i ti a jos velis i castan, ...ti on familiju fasisticku
gledajuci sa statistikama mmf do deficita je lahko doci posebice pri transakcijom dakle PDV je takav
Obavezno uvesti kaznu strijeljanja za trgovca ili distributera koji ne snize cijenu za iznos PDV-a nego samo sebi povecaju marzu!! Inace ce biti karina od odluke.
ode nam drzava u PM ako ukinu PDV . svakako je pred finansijskim krahom. ne treba ukidati PDV nego uvesti ogranicenja u cijenam za trgovce koji su popstali pohlepni te abnormalno dizu cijene svega i svacega.
ma oni ukidaju pdv da im je lakse da kradu i ne izmiruju obaveze prema drzavi opet neka prevara od nase vlade,,, lopovi
treba pdv on je osnova pravne finasije modernog drusta kada se pravilno koristi u denominaci ekonomske stabilnosti trzista kao i suficitarne dogme
pdv nije nista drugo do nepravedan namet potrosacu bez ijednog,obicnom covjeku,radniku,shvatljivog objasnjenja.ako je poenta u jacanju zajednice i sistema,kako to da otkidamo podjednako i od najslabijih.npr od starca koji pola penzije odvaja za lijekove,na koje takodje placa pdv.zar nije logicnije udarit po alkoholu,cigarama,kladionicama,limuzinama...pdv je harac novog doba.ali nas nije briga.nikog nije briga.
Ukidajte PDV ili Pada VlaDa(PDV:))
Nije dobro
dobro ste se sjetili!!!