Napravite rezervaciju
56

Novogodišnja last-minute ponuda Tarčin Forest Resorta: Zadnja prilika za savršen početak

Tarčin Forest Resort
Tarčin Forest Resort
Ako se dan poznaje po jutru, onda se godina poznaje po njenom početku, a nezaboravan novogodišnji provod i savršen početak godine čekaju vas u Tarčin Forest Resortu.

Kao i ranijih godina, tim Tarčin Forest Resorta i ovaj put je pripremio praznično utočište za sve ljude željne radosti i zabave, ali i odmora, opuštanja i užitka.

Njihova novogodišnja ponuda usavršena je do najsitnijeg detalja i kreirana tako da pratiti sva vaša raspoloženja. Bez obzira da li tražite dobar provod, relaksaciju, gastro užitak ili opuštanje u dodiru s netaknutom prirodom, u Tarčin Forest Resortu ćete ga bez sumnje naći.

Tarčin Forest Resort
Tarčin Forest Resort

Tokom četiri praznična dana postignite svoju najbolju moguću formu uz vrhunski detox hiking, wellness i spa, a svake večeri uživajte uz odličan muzički program i nastupe DJ Medi, Gonzo Benda i DJ Nodija.

Tarčin Forest Resort
Tarčin Forest Resort

Non-stop zabava za najmlađe donosi interaktivne kreativne radionice, mađioničarske predstave, sportske igre bez granica, ebru painting i šašavi šou. S posebno pažnjom pripremljene su zajedničke aktivnosti za odrasle i djecu - porodična potraga za blagom i večer animiranog filma.

Tarčin Forest Resort
Tarčin Forest Resort

Kako priliči novogodišnjim praznicima, vrhunac ponuđenog paketa je gala večer za odrasle, dok je za djecu organizovan specijalni novogodišnji program, uz Djeda Mraza i podjelu dječijih paketića.

Zato, iskoristite zadnju priliku i rezervišite boravak u sobama ili vilama Tarčin Forest Resorta. Napravite idealnu kombinaciju za sebe, a osoblje hotela će se pobrinuti da doček 2024. bude nezaboravan.