biznis
0

FOTO / Novogodišnja akcija u T3: Koji je vaš idealan dar?

Sponzorirani članak
Bliže se praznici, a T3 d.o.o. misli na svoje korisnike. Kako bi korisnicima uljepšali nadolazeće praznike, ali i smanjili troškove tokom čitave 2013. godine, odlučili su im dati priliku da sami odaberu savršen dar – popuste, akcije, gratis korištenje interneta…

"Ne znamo šta želite za Novu godinu, ali znamo da želite uštedjeti. Zato vam T3 od 17. decembra 2012. do 17. januara 2013. daje mnoštvo mogućnosti za uštedu", poručili su iz ove kompanije.

Ukoliko ne želite razmišljati o plaćanju računa za internet tokom 2013. godine i želite ostvariti dva mjeseca besplatnog korištenja interneta, onda je idealan dar za vas Easy breezy. Ovo je akcija koja vam omogućava neograničen pristup Internetu po flat rate principu tokom čitave naredne godine po cijeni od samo 250 KM za 12 mjeseci. Platite punu cijenu odmah i uživajte u surfanju, ne razmišljajući da li je vaš račun za Internet plaćen. Osim toga, odabirom ove akcije ostvarujete gratis korištenje Interneta puna dva mjeseca.
A zašto se ne bismo svi vratili u školske i studentske dane i uživali u surfanju po studentskim cijenama? Ne treba vam indeks, niti đačka knjižica, jer akcija pod nazivom Re Youth svim građanima od 7 do 77 godina daje mogućnost korištenja Student paketa od samo 25 KM sa uračunatim PDV-om. U pitanju je flat rate Internet i neograničena zabava za fiksnu cijenu, jer ne želimo da vas račun neprijatno iznenadi.

I još jedan dar za sve korisnike - akcija Two for One. Bilo da već uživate u našem Internetu ili ste tek postali naš korisnik, u periodu od 17. decembra 2012. do 17. januara 2013. godine preporučite dva prijatelja i dobijate mjesec dana gratis korištenja Interneta.

Ukoliko ste uspjeli odabrati svoj idealan dar, posjetite nas u T3 Shopu, u ulici Radićeva broj 8, ili pozovite jedan od naših brojeva telefona: 033/ 911 001, 033/ 638 932. Ako se ipak ne možete odlučiti, posjetite www.t3t.ba i odaberite svoj Internet.

Ugodne praznike i bezbrižnu 2013. godinu želi vam vaš T3 d.o.o.