promo
75

Novo iz Malak Regency Hotela: Pizzeria i Restoran Malak od sada i na Vašim vratima

Tražite novo gastronomsko iskustvo, idealnu pizzeriju i restoran koji koristi samo najbolje umake i najsvježije sastojke, sa originalnim, unikatnim receptima? Na pravom ste mjestu.

Malak Regency Hotel je pokrenuo Pizzeriju Malak, jedinstvenu pizzeriju s pet zvjezdica, usmjerenu na besplatnu kućnu dostavu i dostupnu svima.

"Jedinstvenost Malak pizzerije se ogleda u posebnim receptima koje je usavršio naš vrhunski kulinarski tim, svježem mesu i piletini koju pripremamo po specijalnoj recepturi, unikatnim domaćim pecivima iz naše pekare i najvažnijem začinu ljubaznosti koja krasi naš tim vođen vizijom Malak Regency Hotela "Biti milost svima sa kojima dolazimo u kontakt"", izjavio je generalni menadžer Malak Regency Hotela, gospodin Orhan Spahić.

Bogata gastronomska ponuda orijentalnih jela u Restoranu Malak

Restoran Malak, nadaleko poznat po neodoljivoj ponudi orijentalnih jela također nudi besplatnu kućnu dostavu. Gastronomsku ponudu Restorana Malak čini veliki izbor slasnih, ukusnih i neodoljivih jela orijenta pripremljenih sa ljubavlju , po originalnim receptima za kojima se dugo tragalo.

Počastite sebe neodoljivim gurmanskim iskustvom besplatnom dostavom jela iz Pizzerije i Restorana Malak pozivom na broj telefona: 033/ 777 - 200.

Radno vrijeme besplatne kućne dostave je od 9:00 do 18:00 sati, a minimalna narudžba je 10 KM. U fotogaleriji smo Vam pripremili kompletan dostavni menu Pizzerije i Restorana Malak, kao i fotografije ovih ukusnih delicija.