Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo jučer čitam američke novine. Ukratko , EU je u panici a ne samo Turska. ALi kažu da je Erdogan već i ranije izvlačio Tursku sa RZBA FINANCIJSKOG SLOMA pa bi mogao opet, ako pravilno shvati poruku ko Kim ! Nažalsot nije je shvatio, ponešen lažnim osjećajem kuveta ko BAkir krenuo je revanšizam koji će skupo koštati Tursku i Turske ali i cijelu EU u njene državljane ! Dakle moguće su u konačnici globalne nestabilnosti grčkog tipa sa prelijevanjem krize i u SAD.
Erdogane Kredit paša, svilen gajtan je spreman za te, alajhimanet :( Strateškom partneru Bakiru alaihmanet već u Oktobru !
Šta kaže Bookir na ova dešavanja jeli mu imalo žao jarana kojem je njegov babo ostavio Bosnu u amanet.Hoće li sad i amanet otići na bubanj za jačanje lire?
Klasicna budala… Uhapsi americkog drzavljana na osnovi projiciranih ubleha… a onda se kao cudi sto mu Ameri udaranjem kontrapoteza "ne postuju Tursku"… Debil diktatorski
na kraju će Trampu ostati samo da uvede sankcije samim SAD, kako je krenuo, Koreja, Iran, Turska, Rusija, Kina, zatim bi mogao uvesti sankcije svim zemljama koje budu trgovale sa Iranom, a znamo da prva EU ne žele napustiti sporazum sa Iranom
Trump radi kako su radili i ostali predsjednici SAD - nadjes zrtvu - prvo joj unistis ekonomiju - potom izazoves obojenu revoluciju - naoruzas etnicke manjine poput Kurda - napravis totalni belaj ( Afganistan, Iraq, Libija, Egipat, Sirija, Vietnam) i ostavis problem novom predsjedniku
@damirJusubasic On moze unistavati ekonomije koje ne vrijede puno od pocetka, sto znaci one koje su suvise centralizovane, sto je slucaj kod svakog diktatora. Sad za sada Trump nikoga nije naoruzao, mada postoji po fin argument da bi se Kurdi trebali naoruzati jer ih Turci masovno ubijaju i tlace preko 50 godina.
Trampu smeta jaka Turka ali Erdogan se tako lahko neće predati
@jacaa turska nikada.nije bila jaka niti ce.. te serve kad tad treba pobiti
Erdogan ce zavrsiti ko i Slobo Od igraca americkog bices zavaljen
hahaha bojkotuj i američki Google, Youtube, Android, Windows, GPS...
Globalna prodaja mobitela - 2. kvartal 2018 1 Samsung 20,9% ( - 10,4 % u poredjenju sa 2017) 2 Huawei 15,8 % ( + 40,9 % ) 3 Apple 12,1 % ( + 0,7 % ) 4 Xiaomi 9,3 % ( +48,8 % ) 5 OPPO 8,6 % ( + 8 % ) svi ostali 33,2 % ( - 18,5 % )
Trump je za kratko vrijeme zabelajio sa pola svijeta a tu su i rusi i kina hmm malko se zajebunio 💪
tako je, Erdogan. Ne daj se, USA su najveci terorist na planeti, a Trump je ludjak i sizofrenik.
Trump je najbolja stvar koja se Americkom narodu desila jos od Regana.......
Br.1. Evropa mora stati uz Sultana, u suprotnom otvara kapiju za vise od 3 miliona izbjeglica. Br.2. Treba neko malo ludji kao sto je Sultan da se suprostavi ovom Bizonu da ga smaknu. Dotuzio je brate Bogu i narodu. Br.3. Sultan ce se prije okrenuti Rusiji, Kini, Iranu i Siriji nego Bizonu. Jer Bizona samo 3. svjetski spasava. Br.4.Ovo je igra ista kao sa Libijom i svicarskom koja je trajala vise od 2 godine, kada su uhapsili sina of Gadafija u Ženevi.
EU ne smije protiv Ameria jer bi ekonomski fasovali, a vec sada Austrija i ostale pricaju o zatvaranju granica.... To sto tebi Tramp smeta je jedna stvar, ali frajer postize sta ni jedan nije do sada, bolji sporazumi, nizi porez, ostatak NATO-a da sami svoju odbranu placaju... a mali diktator Erdogan se tu ne pita, sama cinjenica da Ameri idalje svoje baze vojne po Turskoj drze je dokaz. Ovdje se radi o arogantnom imbecilu sebe smatra mocnim kada ju u realnost smijesan
hahah... propast turladije
Ako Amerika ima dolar, mi imamo narod, imamo Alaha
Turska se moze osloniti na svoja inovativna tehnoloska rjesenja poput kurira na konjima iz vremena Otomanskog carstva :)
EDROGANE ERDOGANE LJILJANIMA BABO
Turska ekonomija tako jaka da narod mora prodat svo svoje zlato da Lira ne bi otišla u neku stvar. Zaista, ergodan je pravi sultan - sjedi i gleda kako carstvo propada, i krivi sve osim sebe. Bravo Turska, od naroda koje je živio od svojih gastarbajtera po Zapadnoj Europi, do naroda koji svoje mora slat u Bosnu da prežive.