Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost. Sears odnosno Kmart zatvaraju sve svoje trgovine sirom USA u martu. Vjerovatno ce poslije otvoriti iste samo pod drugim imenom, a inace su prodavnice robe jeftinog i loseg kvaliteta najpoznatiji brend nicki minaj, to sve govori.
"a inace su prodavnice robe jeftinog i loseg kvaliteta najpoznatiji brend nicki minaj, to sve govori" Šta to govori? Kompanija vrijedi preko 10 milijadi dolara i tvrdiš da je sranje zato što prodaje lošu robu. To je isto kao da su Coca Cola ili McDonalds sranje jer prodaju junk food.
@Henry Chinaski dang !!ravno u sridu
Ovaj Trump će bit ko dodo rs.u Kad im izvuče i zadnju paru i zavali u govna do guše tek tad će ih napustit
Tone family tramp , polahko al sigurno
Sad se pokazuje ko je dio onog establishmenta ;)
Oni hejtaju trampa tu kupujem! To je samo marketing ccc
@kraftwerk hvala
Kos Krampa izbacite iz amerike i bice uredu
Imate jos sanse da proizvode plasirate u Bingo
ejh, ja taman htio da uzmem tole ko u trampa
Neka sveti duh boziji Allahu blagosilja Predsjednika Amerike Donalda Trampa, njega koji se bori protiv neravnopravnosti svagdasnje, blagosiljan nam on bio, Allahu akber, Allahu akbar. Sveti Allahu, hvala ti.
@NilusSergei pomiluj ga pomiluuuujj
ljubis kitu