Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržimo domaće svima će nam biti lakše! Naprijed OVAKO :))
Svaka čast!
JOŠ KADA UVEDU I SVINJSKE PAŠTETE ZA NAS KJAFIRE,MA SREĆI NIGDJE KRAJA.
NAPOKON I DOBRA VIJEST,SAMO DA TI RADNICI NE BUDU ROBOVI ZA 4 STOJE-BOŠNJAČKA PAMET I SMISAO ZA BIZNIS-POLOMI I MALTRETIRAJ RADNU SNAGU I JOŠ MU DAJ CRKAVICU OD PLATE. OVAJ NAROD JE SVEDNO ZATUCAN I ZAOSTAO,KOLIKO GOD MU DAŠ NJEMU DOSTA SAMO SE NE BUNI. BOSNO RASPADNI SE NA ATOME BOLJE BI TI BILO.
Nele je postavio nekoliko dobrih pitanja. Ubleha nije, jer Ovako već zapošljava 810 radnika koji dnevno proizvedu 50 tona mesnih prerađevina, tako da će i budućih 200 imati šta raditi obzirom da se izgradnjom novog proizvodnog pogona želi udvostručiti proizvodnja. Izgradnja objekta je već započeta na površini od 7.500 metara kvadratnih, vrijednost investicije je 14,8 miliona KM. Ja, nažalost, ne radim u M.I. Ovako, ali sarađujem s njima nekoliko godina i odgovorno tvrdim da su jedna od najpoštenijih kompanija sa kojima sam ikada radila.
ona njihova svinjska salama \"Aljo\" mi je najbolja
Hoće se neko sad buniti jer je proslava bila bez alkohola, diskriminacija, fazoni?
Kupuj domace pomozi sebi i svom komsiji.Zaposli svog brata,rodjaka,komsiju a ne slovenca,turcina,hrvata,srbijanca.Sam sebi budi prijatelj.KUPUJ DOMACE.
svaka cast,kamo srece da bar jednu ovakvu vijest mogu procitati dnevno
Isti ovaj nacelnik opcine Hadzici meni neda da napravim pilicaru u toj opcini...koja bi zaposljavala 5-6 ljudi iz sela.... licno on mi je reko \"neces je nikad ovdje napraviti\".... a ovdje djele mu nekakve nagrade....eee jadne drzave i goyana.... ^^ovo nije sala vec 100% istina... a mi i dalje uvozimo piletinu..a BH proizvodi samo 18% pileceg mesa, ostalih 82% se uvozi iz HR, Njemacke, Poljske, itd... pa onda nam cudo zasto svako malo povale nam potrovane koke... aferim Nacelnik!!!
oni su bošnjaci kao i mi, nema tu neke podjele , krajišnici, hercegovci, podrinjci, sandzaklije, posavci svi smo mi jedan narod. a jeste vi to u s.u.m.s.k.o.j dobili inernet? sta vam rade komšije međedi i vukovi ??
Da vam nije ovih sandzaklija vi bi ste propali
nađa sve zna samo se brate se sakrila
Samo idiot moze kupovati u Konzumu
Lijepo je vidjeti bosnjacku pamet i znanje na dijelu.
evo reklame sad. kao od konzuma pa je vise nigdje :)
bas lijepo..svaka cast...al iskreno proizvodi su smece...:(