Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je lijepa vijest. Konačno naš čovjek a ne uhljupi iz drugih dijelova Svijeta sa kojima nemamo ništa zajedničko. Sretno i od srca čestitam.
@IvanaKrndelja jel se samo meni cini da je ovo suplja vijest ?
@IvanaKrndelja jel jos neko cuo za neku fabriku duhana da je propala? 🙈
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al kad covjek dodje i pocne sa rekonstrukcijom i realizacijom plana, tek tad ce vidjeti sta ce mu nasi politicari uraditi, koliko ce tu biti iznude, ucjene, mita i korupcije. Tad ce se covjek spakovati i nazad za Svicu. Provjereno, slicne stvari po Bihacu su se desavale. Na kraju ljudi pobjegnu glavom kroz zid. Politicari su karcinom ove zemlje BiH
Dodaje da je moguće "da bude nešto slatko". Neki slatki stambeni blok ili slatki prodajni centar,neznaju ovi ništa drugo napraviti osim ovoga,dočepati ce se lokacije za male pare i udri pajdo 300 stanova po 50 kvadrata za sirotinju koje ce ih otplacivati cijeli radni vijek
A dze sam ja tu?
Svaka čast legendo!
Mislim da ce se ovdje nesto iskomplikovati, covjeku cepostaviti neke uslove, trazice neke papire s marsa itd i na krajju ce odustati.
Neka ti je bog na pomoči od srca sretno
Sud "usmeno obavještava"??? Neće da kaže šta želi napraviti (možda i sam još ne zna). Pošto se radi o atraktivnoj lokaciji najvjerovatnije će biti novi stanovi.
Ma preko njega Safa kupuje ko i sve sto kupuje
Bilo bi lijepo da se izgradi neka nova, uspjesnija i po okolis ne opasna fabrika na tom mjestu! Covjek ima usmeno obecanje, a to je daleko od naslova kojeg je klix postavio
sve i da kupi kad bude trebalo poceti graditi samo ti dodje čika čovic i kaze prijatelju to nemoze ici ako mene nema bar 100k eura..hahah
Duhanska industrija bila NAJPROFITNIJA DJELATNOST, kako u RATU tako i u PORATNOM periodu, i PROPADNE kad su svi PROFITIRALI !!! SDA škola PROPADANJA !!!
Buduci svekar katatiste Ene Dizdareviv
sposobni su na vlasti...birali su ih...sad prosipaju price
Bravo za taj potez ...pripazi se ona tri musketira da ti nesto ne podvale .... mnogo srece u otvaranju novog objekta .....:)
Pogrešan naslov, ne kupuje fabriku nego nekretnine na lokaciji bivše fabrike. Nema veze sa FDM. FDM jen nepostojeća odavno i zauvijek. Ovo i jeste konačni cilj naše "privatizacije". Treba stvarno biti glup pa ovo shvatiti kao dobru vijest.