Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dionica iz nigdje prema ništa...
Po principu malo ovdje AUTPUTA malo ondje, i oda ništa nije povezano !!! Zato pojedine dionice, iako su izgrađene po dvije-tri godine nisu u FUNKCIJI(Odžak-Svilaj slijepa ulica).
25mil.euro?
jupiiiiiiiiii još koja decenija i eto nas...
Bit ce gotov do slijedećih izbora,ako ništa
Dionica od nigdje do nigdje. Kad se napravi vijadukt Počitelj tek će onda imati smisla, a kad će to biti, to više niti sam Bog ne zna.
U jednoj od rijetkih zemalja u Evropi, možda i jedinoj, u kojoj nema zabrane saobračaja vikendom za kamione bit će to spas...Otegnu se beskonačne kolone iza šlepera i skoro je nemoguće preticanje naročito manje spretnim vozačima kao i onim koji imaju slabije aute! Ono što me brine je neskrivena težnja HDZ-a ka otcjepljenju Zapadne Hercegovine i njeno pripajanje Hrvatskoj! Bojim se da bi moglo doći do toga a da ćemo mi plaćati rate tih kredita jer je država BiH garant!
A gdje si ti čuo nekog Hrvata da je to rekao, samo muslimani o tome pričaju, kakvo odcjepljenje što bi to mi vama ostavili BiH?
@MateMo Zato što vas ne zanima BiH, pogotovo ne cijela, Posavinu ste dali Srbima jer je tako dogovoreno, Sarajevo također. Skoro sve Hrvate ste zgurali u Zapadnu Hercegovinu i to želite pripojiti Hrvatskoj, a ostatak Hrvata je rasturen po svijetu, kao i mnogi Hrvati iz Hrvatske kojima očito nije baš najbolje u "Lijepoj Našoj"! Ne pravi se lud, znaš o čemu pričam!
haj neće li
Munje
nek se gradi herceg bosna, insallah. tu pare dajte, a onim kraisnicima migrante saljite oni ionako nisu bosnjaci to je uvijek bila hrvatska
@BosnjackiMostar1387 kao sto sam rekao na globalnom planu, podrucja rasprostranjenosti islama ujedno se poklapa sa podrucjima najveceg siromastva i nerazvijenosti. I na lokalnom planu je ista situacija, bespravna gradnja, kuca na kuci, nema urbanistickog plana, ilegalno prikljucivanje na struju, ne uredene javne povrsine....slika i prilika teritorija "pod armijom" ili u prijevodu muslimanskog teritorija
A šta od Pocitelja? A da,... Čekati jos 10 godina i 7 tendera za Pocitelj - Zvirovići 😋😂
da nije tragicno bilo bi smijesno. grade dionicu usred 'nicega', koja ne spaja nista. da se povezu s medjugorjem fali dionica zvirovici-pocitelj..
@Cicibann vidi što mi Terzićevci lupaju minuse 😎 Pa držimo ginisov rekord koliko je puta do sada pao tender na dužini dionice gdje nećeš stići u šestu ubaciti a morat ćeš kočiti već 😉