Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je strah tebe i tvoje Vlade, nadat se da uskoro nestajete!
čime ti prijeti? većim prihodom? Manjim nametima? Baš zastrašujuće
1. U TEHNICKOM SI MANDATU 2. Uveo si akcize (0mm autoputa) 3. Oporezovo si topli obrok 4. Klirinski dug (gdje su pare) ? 5. Imas privatnu firmu sa ministrom energetike i poslujete sa drzavnim firmama ....i ti nama kazes ne boj se ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je SDA ubjedjivala gradjane da je PDV dobar i da ce gradjanima biti mnogo bolje sa PDV-om pa prvi mjesec gradjani dobise samo na racunima gubitak od preko 30 KM i plus na namirnice jos oko 50 KM i svima je bilo bolje jer su plate ostale iste. Zatim akcize koje su najbolje nesto poslije PDV-a koje je nabilo dodatne troskove na iste plate. Slijedi jos jedan udar.
@podstanarxxl Zasto nisu prvo testirali jedan mjesec pa i tri ako treba da se vidi kako to izgleda pa tek onda krenuli u provedbu i da se svi uvjere sta je to i kako ce se odraziti na prihode. Po meni, u realnom sektoru plate iste ostaju i to je sve.
Finansijski mag iz Gradačca u službi Bakirovog interesa.
A hoćel oporezovat F000dilovu kćerku koja prodaje zgrade za 5 milina maraka? Ili to ne smije da se oporezuje jer je sve po z0konu?
s tobom svasta nesto nestaje, al strahovi .. jok
Fadil opet nudi kolače umjesto hljeba.
Opet neka zajebancija ovaj dečko je pravo duhovit....
Govnjivom motkom.... bice aBd... nicija nije do zore.
Od svih SDA spodoba koje zadnjih 30 godina piju krv narodu BiH, ovaj je definitivno dno dna...
Ne sam Fadile...!!!
Demagoški naslov i priča demagoga Novalića u kojoj nista ne objašnjava. Pa da li ti Novaliću misliš da su građani ovce a poslodavci budale. Očito je tvoje ekonomsko znanje ravno nuli zato se i ne upuštaš u meritum problema zakona. Prvo ovaj zakon ne moze proci zato sto potcijenjujete radnike a drugo ti (ako SDA bude pametna) ne mozes biti premijer jer nisi sposoban da obavljas tako odgovornu funkciju.
Strahovi nestaju a fadili ostaju
Koliko zaradiš. Država uzima više od pola sebi.
Jbt, počeo je bacati na Madsa Mikkelstena iz serije Hannibal.
Što dalje odavde i rahat
Stvarno ovi iz SDA izgledaju jadno kako ih nema u vlasti u K. Sarajevo. Ili su meni u očima tako jadni.
Ovaj slaze i kad nista ne kaze