Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al kad ga ti odrežeš buraz, znaci skaka ti nije ravan!
Sad kad treba uzeti pare od Bosnjaka i svima podjeliti, svi sute. Svi Bosnjake veslaju.
fadil reze kako asim izmjeri...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHAHAHA!!! Pa kljuse jedno, samo jje u tvom mandatu zemlju napustilo preko 150 000 ljudi!!! "Građani znaju da kada je ekonomija u pitanju, nema bolje adrese od ovog saziva Vlade", zaključio j premijer Novalić."
@novi.dan.nova.nafaka napustilo bi i bilo cijem mandatu
Pa Fadile (Ku...aga ) ti si zalutao u ovu politiku to je sigurno.Netrebas biti pametan samo gledaj sta drugi rade i prepisivaj . daj da se spasi ovo malo jadne privrede sto imamo a ne da je unistite . podjeli minimalac onima koji dobiju otkaz ,ako imate para za vozni park da mijenjate svake godine onda ima para i za radnicku klasu koja odrzava ovu jadnu zemlju na infuziji .Gdje idu od akciza i gdje ste potrosili silne milione od PDV.
Taćeš ti bolan, nije trebalo da napuštaš šljivik u Novalićima...
Bit ce nama tri put sjeko i opet kratko..
evo prijedloga za mjerenje Novalicu: uzmi trokut i izmjeri udaljenost izmedju ocnih duplji, shvatit ces vrlo brzo da imas lubanju neandertalca
Fadil i njegov mentor Bakir aga iz sjene po onoj srpskoj seriji: "Selo gori, a baba se ceslja".
Ne daj Bože samo namještenih pomoći već da pomoć stvarno ide gdje treba i kome treba. U ovom trenutku treba dobro zapamtiti one koji su brzo odlučili otpustiti radnike i kojima ljudi ne znače ništa. Niih treba bojkotovati kad sve ovo završi.
A i meri ce dok prodje pandemija da dobiju na vremenu
dajte mu motorku
Dobra ti ova MAVERICK19. Najbolje bi bilo da daju Skaki da im on odreže. Čovjek je od struke.
Odrezali ste sve što se dalo odrezati. Šta još hoćete? Sve vam malo, prokletinje. Ili možda prije 30- tak godina niste dobro odmjerili, pa sad našli da je ostao negdje kakav čošak. Samo režite, ionako ste bez mjere.
Vlada na strani gradjana? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
DZE MASKA STRUCNJAK ŠETAŠ BEZ MASKE,JEDNOM TI MJERI ALI KAKO TREBA
e haj bas davdim kako ces osjec osjekli te dabogda
Fadil da 10x mjeri opet bi pogresno presjeko. Jbg fali mu upustvo za sjecenje i mjerenje.
Fadile #ubijse