Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno je da su danas djeca su naše najveće bogatstvo.... I ove godine se očekuje dobar izvoz
"...poslodavci traže jedno, a socijalne grupe drugo. Zdravstvo traži više novca, penzioneri isto tako, a poslodavci traže manje opterećenje. Svi se slažemo da treba biti manje opterećenje zbog odlaska mladih, svi se slažemo da trebamo imati bolje zdravstvo, ali trebamo vidjeti šta je realno" Fadil Novalić
nemre narode i jare i pare. Mora se kompromis tražiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno je da vi imate plate od 10 hiljada KM.
Realno je da poslodavci gledaju sebe realno je da vi gledate sebe a ko je*e obican narod
realno je jedino da si ti Fadile nevjerovatno glup
Pa koji šampion! Kao da je juče postao premijer :-D Vidi se da frajeru nedostaje hromozom, a narod bira...
65 miliona kamata su naplatili evropski fondovi zbog neutroska namjenskih sredstava za auto put. To je utaja, kradja ali neće niko odgovarati jer to radi vlast. Zašto tužilaštvo BIH ne pokrene istragu ko je kriv za taj novac i ne procesuira ga. Zna vlast dobro kako će naplatiti od privatnika zaostala porezna dugovanja, a ono što oni pronevjere ( što se zna ) ujeo vuk magarca. Fuj.
Realno Fadile ja ne znam koja je svrha vašeg postojanja i ostalih nesposobnih,arogantnog,licemjernih,sebičnih političara?Niti ste nam od ikakve koristi niti vas iko uzima više zaozbiljno šta god izjavite.
Od Fadila Novalica se samo može očekivati da otme od naroda još i da uhljebima i ublehasima. Taj ništa neće dati niti rasteretiti. Sebi i kćerima je nakrao do smrti.
Nećete ništa u grob ponijeti.
Sta je relalno od SDP i bh bloka sto su pobjegli u misju rupu i udobne fotelje i sa tribina pametuju i pljuju na sve sta vide i cuju ?!
@Analiticar1992 A Fadil čeka BH blok 4 godine da pokrene reforme, i sredi stvari?
Sve je postalo nadrealno.
Realno je da mene ucjenjujes da se odreknem kamata a ti kupujes auta za milion i tri stotine hiljada km. Mrs dzubre jedno
novalicu zar nije povecanje broja uhljeba kojih ima i previse u drzavnim sluzbama od kojih poneki i kupljene diplome imaju...opterecenje za komplet i onako zabrinjavajucu ekonomsku situaciju u drzavi...ili je po svaku cijenu glasacko tjelo od strane vecinom nesposobnih uhljeba i njihovih familija vaznije od drzave...novalicu onako realno i sam si uhljeb...
Vise je nameta nego u turski vakat! 😒
Definitifno nije normalno da nam ti, Fadile, budeš premijer. Al Bgmi