Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripreme za oktobarsku revoluciju
Mnogi u regionu se mogu ugledati na državu Bosnu i Hercegovinu.
@AllQmega al nas čo'jek pobroja? ocemol sad u zatvor? hehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jadni mi kad SDA NEŠTO SPAŠAVA.....KAO ŠTO SU NAS I DOSAD SPAŠAVALI.....NEMOJ NAS TI VVIŠE SPAŠAVAT NOVALICU MOLIMOO TE!
Tesko onom koga ti podrzis da si znao nebi sam bankotiro
I jedini to nećete ispoštovati
Da mi je malo droga na kojim je on hahahha
novalicu zafalite bogu ti i svi koji obnasaju funkcije u cjeloj bih sto ne rade svoj posao sud i tuzilastvo jer vi kradete prava pojedinca znamci nema tko da ocjenjuje tko ide iz okvira ustava znaci pravosudni sistem je najslabija carika dali sud radi po svonoj struci a ne stranacki svi vrhovi stranaka na vlasti bili bi u zenizi i u foci znaci nebi neko sebi dao za pravo da radi ono sto nesme mozak bi mu radio 2i po sekunde ne 5
I sta sada ti treba dati orden zbog tvoje reklame sto ste "JEDINI U REGIONU". Koga ti briga da li ste jedini ili ne? Ima da radis u interesu ovog drustva, a ne da se poredis s drugima van BiH!
Ko ce se kladiti da od Maja pocinje opet sve da radi jer vlada nema ni mozga a ni para da se ovo stanje jos duze zadrzi. Otvorice ponovo sve, uz kolateralnu stetu (citaj ljudski zivoti).
Definitivno ova pandemija je pokazala raskoš i talenat uveženog premijera. Ta pribranost i samoodlučnost u kriznim situacija je dovela ovu zemlju do vrhunca ekonomske moći. Definitivno se vraćam kući u BIH. Jbg, isteko mi pasoš, moram mijenjat i odmah idem nazad.
Fadile kakav je osjećaj cijelog života lagati 2.5m ljudi ?
Šta ste vi parmaci prihvatili hahah narod da ima mozga nebi se stigli razbjezati vi koji vedrite i oblacite 25 godina
Fadile seoska varalice
Havetinjo jedna , jedini ti u regionu ne znas masku staviti.
A koji si ti retard možeš s Vucicem
Cuj u maju 50 % mars u pm za 200 km
Ne seri Fadile, meni danas dva sina dobila otkaze. Jel trebam vjerovati tebi ili svojim ocima. ...o ti Zlatko Hurtic sve po spisku.
Ovako izgleda obmana. Nema vlada svoj novac nego uzima naš novac ( poreznih obveznika) i daje ga TAJKUNIMA/LOPOVIMA robovlasnicima i to od robova koji rade 29 dana po 12 sati mjesečno za 700 KM. Naša vlast je zlo zla.