Promo
73

Nova saradnja za vrhunski životni stil: MM Real Estate i STARline Sarajevo

MM Real Estate i STARline Sarajevo
MM Real Estate i STARline Sarajevo
U svijetu poslovanja, saradnja između kompanija često je važan element rasta i uspjeha. Upravo zato Agencija za promet nekretnina MM Real Estate, kao vodeća kompanija u svijetu nekretnina napravila je saradnju sa vodećom kompanijom u svojoj industrijskoj grani STARline Sarajevo.

Jedan od ključnih ciljeva ovog partnerstva je poboljšanje kvalitete usluga koje obje kompanije nude svojim klijentima.

Kroz svoje Loyalty programe, obje kompanije svojim klijentima nude niz pogodnosti i uživanje u ekskluzivnim ponudama.

Svi koji su kupili nekretninu preko agencije MM Real Estate u STARline-u imaju posebne uslove na kupovinu vozila, popust na rezervne dijelove, VIP tretman u servisu, popust na B6 MB kolekciju, Rentacar - zamjensko vozilo i druge.

"Kompanija STARline Sarajevo u segmentu zadovoljstva kupaca nastoji biti u samom vrhu te je saradnja sa agencijom MM Real Estate logičan potez našeg poslovanja. S druge strane, težimo da gradimo partnerske odnose u premium segmentu. Imamo istu ciljnu skupinu, tako da je obostrana korist za naše klijente koji će imati razne pogodnosti kroz korištenje loyalty kartice", istakao je Adis Kepeš, direktor kompanije STARline Sarajevo.

S druge strane klijenti STARline Sarajevo, imati će poseban popust za svaku nekretninu koju prodaje MM Real Estate, besplatno vođenje procesa uknjižbe nekretnine uz punomoć, besplatan prijevod komunalija na novog vlasnika, prioritetno obavještenje o najboljim prilikama za investiciju, besplatnu avionsku kartu i smještaj za Dubai, Abu Dhabi, Jordan, Saudijsku Arabiju, London i Katar, besplatne konsultantske usluge vezano za najbolji investicijski model.

"Kao internacionalna kompanija uvijek se trudimo da damo nešto više našim klijentima i iz te želje se rodio Loyalty program koji za cilj ima saradnju sa vodećim brendovima iz raznih sektora u premium kategoriji koji će pružiti našim klijentima dodatne pogodnosti. U tom kontekstu predstavljamo saradnju sa STARline kompanijom čiji klijenti će imati posebne pogodnosti kod nas ako odluče da investiraju u nekretnine", istakao je Minet Musić, direktor kompanije MM Real Estate.

MM Real Estate nudi usluge prodaje, marketinga i savjetovanja za investicije, a poslovna politika kompanije počiva na sigurnosti klijenta, kvaliteti nekretnina, pouzdanosti investitora i dobrog povrata investicije koji ide od 20-50 posto na godišnjem nivou.

MM Real Estate nudi kompletna rješenja koja kombinuju ulaganje u nekretnine lokalno i u inostranstvu, usluge pravnog savjetovanja u vezi sa dobijanjem boravišnih dozvola i državljanstva širom svijeta.

MM Real Estate u ponudi ima više od 100.000 nekretnina iz Španije, Turske, Dubaija, Abu Dhabija, Londona, Balija, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Jordana, Saudijske Arabije, Katara.

Više informacija potražite na www.mmrealestate.ba.