Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prilike da se svi odavde iselimo u Njemačku.O Njemačka draga u tebi je naša ponos i snaga, u tebi je živjeti milina, hoćeš li nam biti domovina?!
Lično imam HR papire, i mislim da ću se uskoro ispalit, a samo Biga molim da ljudima sa BH papirima dozvole ulazak i rad u Njemačkoj, pa da vidiš kako će ove nazovimo gazde plate da dižu, samo jebeno dočekat. Al ko čeka i dočeka.
@duspier1982 bujrum i dobrodošao.
Covic na aparatima
Sva sreća da se, iako smo glupi kao narod, dobro uklapamo u uređena društva. :)
Haha..Pa normalno,śvabe idu u dansku norvedzku finsku gdje su plate kako treba sprema troškovima,a ne bośnjo mizeran poso 80% u njem i kad vidi da od plate nema niśta i joś se zaduźi,plaće za bosnom..a pod stresom nonstop. To je Deutschland il Dojćland.
PA CE BITI RAT NEGDJE.....
NAZALOST..
Jadna ta Njemačka, šta oni misle da im mi dolazimo raditi za siću, pod hitno trebaju povećevati plate...
preskupi smo mi. Sirijci ce raditi. Mi cemo kukati u Bosni kako se nema.
Zadnji nek ugasi svjetlo !
joj moremo svi stat!!!!!!
Pozdrav Bosno , aaauuu , jebote .Znamo o drugome unaprijed sve ,a o nama šta će biti sutra pojma nemamo . A ne samo to ,šokira nas više nešto tude nego sopsveno.Koliko će nas 2022 još biti , molim redakciju .
Izostala je najbitnija stavka u svemu tome, a to je: Njemacka ce trebati 5 miliona jeftinih radnika.
evo ja sam u njemackoj i radim za vecu platu nego neki nijemci u firmi
Jel to sa ovo 3 i po miliona Bosanaca ili još 5 miliona treba?
I kod nas će do 2030 nedostajati radnika da zarade uhljebima plate. Najsimpatičnije mi je slušati uhljebsku šuplju "neće ni raja više da radi".
taman da svi dodjemo
Oni koji su u Bosni - vi perete Švabama goozice. Mi ovamo gore - bolje i prati goozice, nego se uvlačiti u stranački pakaš.
@Tvojefendija inače, ne poznajem puno gastarbajtera koji rade taj posao koji nam pripisuju. 🤔
I meni fali par snažnih ruka za ovo oko kuće. Bujrum u Germu, pa troši na ljeto u BiH.