Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rajija i bjeli luk kisaliti preko noci pa na krpu oko glave ljeci sve zivo..
klix zasto ste iskljucili komentare na PureGreen24 koji reklamira sanitacija a ove dopustili??? Ovaj PureGreen24 se reklamira od 2009 The molecule, used in a consumer product called PureGreen 24, can kill off salmonella and listeria in 30 seconds, according to the product label; it needs 10 minutes to eliminate athlete’s foot, the rhinovirus and the Hong Kong flu....antimicrobial substance that can eliminate both methicillin-resistant Staphylococcus aureus, or MRSA,.
u 0 sec. salmonele i listerie ubija, za 10 min. honkonsku gripu, gljivice na stopalima, Rhinovirus, cak i Methicillin-resistenten Staphylococcus aureus ili MRSA.
Moglo bi se i to dogodit da čitava kokos zrno nađe
Novo sito o ekseru visi a staro se po smetljistu valja sto znaci falim te privetizacio a ubrzo i redom jedna po jedna sudbine Gikila i drugih redom i listom
ovo je njemackoj kamen temeljac za pojacani uvoz bh. ljekara i da im se popuni apsolutni manjak radne snage za kojim je i Merkelka dodatno kukala krajem prosle godine. ne znam samo dje cemo se mi lijecit.
Malo se neko dionica napunio pa treba da izadje...
Lijecenje enzimima jos jedan vid alternativnog nacina lijecenja za skeptike i egzorciste.-- klix ovo je moj komentar koji ste sakrili. Ipak, za samo 5 min. istraz. interneta imate evo njegovo reklamiranje ovog spreja kao spreja koji sprecava pojavu korona virusa. Pametnom dosta, budalama razlog da se zakace za njegovu teoriju i slijepo je slijede. https://www.enzymforschungsgesellschaft.de/audio/innovaspray-immun-dr.muench2.mp3
--https://www.enzymforschungsgesellschaft.de/----- --http://www.dr-h-muench.de/therapievorschlaege.html
Sve što se izveze biće prvo testirano na BH građanima....
@Leonidas1 Ali bitno da nisu ruski... Šta znaju Rusi...
Jadnji njemci krepavat ce ko mi od ovih otrova
Lijek šatrolafinjon Ala haden i prikriveni vlasnici hapa i ostala ekipa
Sad ce je SDA rasturit Bosna Lijek
ovo Nijemac? pih....ima našu facu...... :( .......na šta je Njemačka spala...... :(