Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt ljudi pisu kako je malo plata od 2000(znam bruto),a ovde su mnogi bili na birou i nemaju nista.A i fino pise da je pocetna plata,nije to ko kod nas kad te zaposle plata ti do kraja radnog vijeka ista i nase cuveno "ako neces ti,ima ko hoce".
SDA je napravila sebi bošnjačkog kmeta, koji radi za 400 KM, treba biti sretan sto je prijavljen na socijalno i zdravstveno, zivi u stanu koji ce otplacivati 25 godina, vozi auto staro 20 godina, demobilisani borac, sretan je ako ode 3-4 dana u Neum ili Gradac...
Idemo... red referenduma za RS... red za treci entitet... i Al Bake na Zuci glumi Waltera i buducu odbranu... samo jako...
Svi doktori i medicinske sestre odose u njemacku i onda ce.mesare da zaposle.. Obrazlozenje znaju da sjeku..
Ovo je strasno, ako ovako nastave niko nece ostati da glasa!!! Pothitno uvesti vize za eu, dignuti bodljikavu zicu na granici. Pa ko ce oatati za iduce izbore??? 😂😂😂
Ovdje su neki opsjednuti stražnjicama i pelenama... Kao da medicinski radnici samo to rade...
Ko god moze neka ide. Ovdje ako nemas PARA, RODJAKA na POLOZAJU, ili si necija SVAKODNEVNA ULIZICA, nema te nigdje. Mozes lagano prezivljavati i to je sve!
@trn nista od navednog a hvala Allahu pun para
Semir Osmanagic tvrdi da tuneli ispod piramide lijece sve zivo. Treba na tome proraditi, bolje nam ne treba.
Zato je srednja medicinska u Bihacu puna, sad je lakse dobiti mjesto na Harvardu nego u srednjoj medicinskoj Bihac. :)
Ta će Nemačka zapošljavat. :P
E jes im velka plata aman. Dok ke oporezuju i dok platiš stan dabogda da ti išta ostane
@Malteski_Vitez Hahah pa ti pojma nemaš koliko se kreće najam stana u Njemačkoj i koliko je skuplji život u odnosu na BiH. Uz sve to valja ribat stare švapske szražnjice i mijenjat im pelene.
@RundoCC Jes a u Bosni moras uzeti kredit za jbnu registraciju vozila i ogrijev za zimu. Zavrsis godinu u minusu. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjama doktoti ne valjaju, za njih su doktori nene sto lijece travama, kostolomci i hodze....sta Svabe znaju sta su doktori i zdravlje!
Nemam pojma o medicini,al cim svi odu u njemacku evo prilike i za mene.Tako ce nam izgledati zdravstvo za vrlo kratko vrijeme.
Više kod nas zarađuju stranačka potrčkala. A kada se uhljebe imaju 3x ovoliko.
Mijenjam člansku SDA za radnu dozvolu na baušteli u Frankfurtu na Majni!
Samo bježati iz ovog tamnog vilajeta...