Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri telefona bilo gdje i bilo kada u USA, SMS Video poruke neograniceno , sve skupa $118.00 mjesecno
@nemojte Ako koristis usluge BH telecoma, cijena sms-a u Hrvatskoj na VIP-oj mrezi iznosi 0.20 KM. Potrudi se da se malo bolje informises prije nego sto odes na plazicu :) Stavise, VIP salje ovu info na bh telecome phone cim predjes Cro granicu!
hamo sad like svi oni koji je bu majku cro-u ,pa nek\' kasnije komentarise koliko zeli :P
@eu.....k´o naprimer iPhone sa karticom vodafon.
hahaha vidi jeftinog mobitela, pa mogli ste reprezentativniji neki staviti
SMiješno je kad napišete nemojte strahovati!!!! OVO VAŽI ZA EU , a ne za naše telecom operatere. Pa ćete ponovo iz Hrvatske plaćati SMS po 1 KM ili MMS po 3 KM , jer NAŠI operateri neće da smanje cijene. Kaže , cijena 1 MB je 50cent (cca 0,97 KM)i, pa ljudi moji cijena 1 MB kod Eroneta je 1,30 KM . O čemu pričate???!!!
ovo je super, tako i treba. da se hoce i BiH ukljuciti u ovo, ne moramo cekati da udjemo u EU.
prvi
Sreća pa Hrvatska ode u EU.