|

Nikad bolja ponuda iz Telemacha

Nikad bolja ponuda iz Telemacha
1
Sponzorirani članak
16.1.2017. u 10:04
0
komentara
1

dijeljenja
Nikad bolja ponuda iz Telemacha
U izrazito hladnim danima Iz Telemach-a stiže nikad bolja ponuda! Novi pretplatnici Telemach fiksne telefonije u jednom od TRIO GRANDE paketa dobivaju Telemach fiksnu telefoniju bez pretplate.
Trideset besplatnih minuta prema mobilnim mrežama u BiH, besplatan bežični telefon, sve na razdoblje od 12 mjeseci i čak šest mjeseci mogućnost uživanja u svim televizijskim kanalima iz Telemach ponude (220 digitalnih kanala, od čega 45 u HD-u) gdje izdvajamo neke od najatraktivnijih poput Sport klub 1-3 HD, Cinestar Premiere 1-2 HD, Nova TV, Hayat HD, Face TV HD, Nickelodeon HD, Minimax, N1 HD, History HD, National Geografic HD, Grand, Fox Crime HD, Fox life HD i FOX Movies HD.

Telemach nije zaboravio ni korisnike koji se opredijele za priključenje interneta kroz TRIO GRANDE pakete. Njima je osigurano besplatno korištenje interneta u razdoblju od čak šest mjeseci, te šest mjeseci gledanja dodatnih TV kanala na koje nisu pretplaćeni! Pored pogodnosti za TRIO GRANDE pakete, korisnike očekuju pogodnosti i za DUO TEL I DUO NET pakete, kao i specijalne pogodnosti za postojeće korisnike.

"Pripremili smo ovoga puta zaista najbolju ponuda do sada, kako sadržajno, tako i što se tiče ukupnih ušteda. Vjerujemo da je prava prilika da se u to uvjere i oni koji do sada nisu bili korisnici neke od naših usluga. Toplo preporučujemo, kako našim postojećim, tako i novim korisnicima Telemach-a, da u razdoblju ove do sada najbolje akcije, do 01. aprila 2017. godine iskoriste sjajne pogodnosti koje smo pripremili za njih", kazao je Kenan Đonko, direktor sektora prodaje, korisničkih odnosa i marketinga kompanije Telemach.

Za više informacija o ovim, ali i ostalim pogodnostimaTelemach-a, korisnicima se preporučuje da posjete najbliži korisnički centar Telemach-a, posjete web stranicu www.telemach.ba ili jednostavno pozovu Telemach korisnički servis na 1360!
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.