Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije da nemaju para da uplate nego je brate muka je nositi te uplatnice do banke
Vi u Klixu bi trebali pisati o dugovima uprave Grada Mostara koji potrošiše pare, a kanalizacija i otpadne vode I dalje idu u Neretvu !
tako treba na balkanu.blokirat i natjerat silom da imaju odgovornost prema onom što rade.čuj sakupljali fakture i odloži u stranu.bolje pare u džep i našminkati se i ofarbati kosu,obut štikle na poso.o bože...
Plati radniku, plati dug, plati plati plati, pa onda ganjaj svoje prohtjeve! Dobro je da je tako ugovor postavljen da ih mogu blokirati inače bi izvisili, ali nije Njemačka idiot pa da je vesla jedan crnogorac, ..
To je samo da malo osjetite kako se turisti osjecaju u vasem gradu
Njma radi govana blokiraju racune a u nas govna plivaju po parlamentima
Njemacka I gdje be nose porezima ogulit, oguli narod na ovaj ilk na neki drugi nacin🤣🤣 Jasno mi je sad zasto Britanci I laze iz EU!
@DrevniSamuraj Izlaze iz eu***
Ne kukaj nam djede Niko vraticemo Ladu ...
njemacka opasno prkosi americi i ide na ruku vucicevij srbiji i rusiji ne vjerujem da ce im to proc
Čuj mafijaške iznude. Je li vas neko tjerao da vam njemci rješavaju probleme ili niste bili u stanju sami? I obično ja kad nesto kupujem dogovorim cijenu u početku a ne kažem radi lako ćemo za pare.
Boli ih chuks zato imaju ANP potpisan
Sve su Nijemci poklopili...Samo sto to Balkanci i ne znaju. Ausgezeichnet..