Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je zato sto nije provedeno istrazivanje medju drzavnim sluzbenicima jer bi vidjeli da je drzava najbolji poslodavac, daju dobre plate, nemas nikakve odgovornosti i imas skraceno radno vrijeme i sve ostale pogodnosti, regrese, odsustvo od porodice i bla bla bla...
A gdje je ovdje graditelj velikih objekata i vizionar g.Radončić........ Ne mogu da vjerujem da ga nisu \"pogurali\" uposlenici Avaza...Tamo je bajno pretpostavljam :))))
Ništa novo, mi znamo za korupciju i nepotizam, a o pravom poslovanju i ne želimo da naučimo, pravdamo se ratom za loše poslovanje i recesijom. Za prava radnika niko ne mari pa ni sindikati, u susjednoj zemlji poslodavac biva kažnjen ukoliko ne isplaćuje radnike, a kod nas nikom ništa, zakon je jasan, ali ne znam zašto se ne sprovodi. Nazovi poznate firme glume šminku, ali sve je to jad i čemer.
pricajte vi sta hocete, ko vam je kriv sto ne dajete pi.c.ke da se zaposlite, plata 1000KM + topli obrok + placen godisnji i sve ostale privilegije, a da iskrena budem i nisam neka riba...
Da je biran \"Najbolji krvopijac u regiji\", onda bi bosanske \"kompanije\" bile u samom vrhu!
Ma da, njima se klijenti oglasavaju zbog dosade i viska para :) nemojte biti smjesni, ovaj biznis opstaje godinama i to od oglasa za zaposljavanje u sta sumnjam da je profitabilno. mora da neki debeli stranac podmazuje masinu :)Oni koji jesu nasli posao preko njih ili bez stele obicno nemaju vremena da se iskenjavaju po komentarima i forumima. Da meni bi tih para da se malo okurazim po mahali ;)
Ovaj Mehic prosipa ublehu... Ovaj portal nije nikoga zaposlio....
ova plavka lijevo mi je komšinica , nafurana do bola. Ni pozdravit se ne zna , što je osnovna stvar kulture , a ona radi gdje radi. Uzas.
Ovo znači da ovom ublehaškom portalu niko nije htio platiti reket da te proguraju na prijestolje..s obzirom da titula najboljeg poslodavca samo u kategoriji kod njih košta 1000 KM, a titula najboljeg oslodavca u državi 5000, znači da je ova titula koštala 10 000 KM..normala, nije Bošnjo lud da plaća je*ene titule koje ništa ne znače, a za cilj imaju da bi ovaj kreten mogao otići negdje da ovu plavušu povali na tuđi račun..
Ja dobrih nogu.... :)
haha srbin te u paksu derao pa sad ljut hahahaaaaaa
RAZLOG JE JER U BOSNJACKOJ BOSNI I HERCEGOVINI IMAMO PARAZITSKE GENOCIDNE FASISTE SRBE!ZBOG TE TURSKE FASISTICKE SRPSKE K.OPILADIJE BOSNJACKA BOSNA I GERCEGOVINA NIKAD NAPREDOVATI NE MOZE!Dajte nas malo razumite,jebte...I sta ima Hrvatska i neka fasisticka srbija ista \"istrazivati\" u Bosnjackoj Bosni i Hecegovini!??
Odlicna sansa sa srpski zivalj da ide u Srbiju u potrazi za pozeljnim poslodavcima, i nek se ne vracaju.
Čuj Delhaize učestvovao u ovome, a isključili grijanje uposlenicima 01.04. kad uđeu u Maxi, otpadaju dijelovi tijela od hladnoće. halal vjera.
nʇıʞ ǝʇıšnd
bjež boga ti!
Kako ne pa u sektoru najboljih viceva oni o Muji i Hasi su top već desetlječima i spadaju u vrh biznisa u Musli.ća