Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Briselske ovlasti, Medjunarodno Pravo, Evropsko Pravo,.itd itd itd..sve je to zvaka za seljaka. Pravo je PRAVO da ga se slabi pridrzavaju,..a kad jacima zatreba "ma yebes ti PRAVO"....Ko yebe "treci energetski paket" od Brisela:):):) Ponjasre se svabe na sav "briselski
@Romanija75 upravo kad sam to shvatio odustao sam od studiranja pravnog fakulteta u travniku
kme kme Svi su jednaki a neki su jednakiji
EU je samo paravan Njemackoj koja putem eura stavila pod kontrolu ostale evropske zemlje.Na ovom primjeru se vidi da su parcijalni interesi iznad zajednickih.Grcka,Italija,Portugal,Spanija da su ostavili svoje valute, devalvacijom valute bi rjesavili mnoge probleme,ovako moraju da trpe Njemacki diktatNisu ludi Skandinavci kada su odbili Euro!
@FreeFlowFlawa..ti naivan ko francuska sobarica. To bi ti isto biulo ko kada bi ja u tvom komsiluku otjrao sve pekare, zabranio cijelom komsiluku da vam zene u kuci peku ljeb,..otvorio svoju UBER-pekaru kod koje SVI VI KUPUJETE HLJEB ali i radite u toj mojoj pekari A ONDA SE NADJE LEVAT KO TI DA KAZE KAKO MOJA PEKARA HRANI SAV KOMSILUK..Eeeee konjusaru neopjevani
Uvijek se znalo ko su glavni igrači u Europi. Samo budale su mislile omrsiti brkove bez rada i pameti...
A glupim Nošnjama onda kao Srbi budale,zato treba sadikistancima zatvoriti ventil,više će plina ostati za Bijeljinu i Zvornik.
Hahaha, neočekivan a već su uložene milijarde u plinovod Sjeverni tok 2. Njemačka postaje glavni distributer ruskog plina za Eu tržište. U politici vladaju samo interesi, ostalo su floskule za naivce, a takvih je na Balkanu najviše.
Još je kancelar Shroeder (socijalista) pospisao sa Rusima strateški ugovor, kad su Ameri počeli zakuhavati u Ukrajini preko koje ide 90% ruskih plinovoda u EU. Sada je Shroeder član uprave Gazproma, dobra plaća, svi zadovoljni.
Trebali su se konsultovati sa savjetnikom Bečarevićem iz BH-Gasa šta im je bolje.
Samo naši političari drhte kad im se neki briselski ćato obrati i naredi kako moraju - to se trkom ispunjava i ne pita je li ima išta pametnije i korisnije za domovinu. Koliko god volio ili ne volio Dodika nije mi mrsko kad im odmjeri od šake do lskte i kaže oprosti a tko si ti? Gdje to ti i naređuješ.?
@brkox ....isti ste kapacitet ....Dodik ce jos malo drhtati pred svojom sjenom
@brkox bravo samo tako Bosna moze opstat !!
Biznis je biznis a politika je politika......