Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasa jaja su zakon ! njemacka su zuta :P
ma ako nas ne otruju, podizanjem cijena ce nas dokusuriti, na kraju u BiH ce zivjeti samo politicka e-lita, samostalni utjerivaci dugova (citaj Gasi & co) i njhovi pajdasi, a nama ubogoj raji je izgleda odzvonilo
A sta je se toga dosad pojelo pitaj boga , i svakodnevno svaki dan sve vise i vise Bossova ,svi hoce preko noci da postanu GAZDE ,bez rada lezuci i i uvjek ce toga i dalje biti ,!
Nisu u pitanju njemačka jaja u Bosni već hrana za životinje koja sadrži ovaj dioksin. Tko garantuje da tu hranu domaći farmeri već ne upotrebljavaju za svoje životinje. Tko kontroliše uvoz i promet hrane za životinje u BiH? Jaja iz Njemačke u Bosni i nema.
Od cega smo onda mi ovako pokvareni?
Naravno da nema opasnosti jer se ista neče testirati na to na šta se trebaju testirati. Biće kao sa mesom klokana iz Kiseljaka, kupljeno prodato.
hahhahah \"moke\" kralju!! Desetka za komentar
uvozimo li pekmez i bestilj isto??
čuj dali uvozimo njemačka jaja.? pa ovi naši uvoze ŠLJUNAK.
Nema opasnosti po jOjO u BiH
Nema opasnisti za potrosace u BIH od otrovnih jaja ih njemacke.... Jbli ma+ku,isad imaju onog Fasistickog u sebi,Truju nas Hemijskim putem,ko Hitler...Isti su srbi,jbli ma\'ku..
mislim da nase zene vecinom koriste nasa jaja
Nema opasnosti... ...jer smo ih vec pojeli.
nemere nama nikakav otrov ništa učiniti mi smo navikli na to od devedesete , samo nas skoptisali nekakvi rakovi
Jeli to Bosna nema domacih jaja,pa mora da uvozi ..:/ i onda kazu skupo sve,pa i ne bilo kad se i jaja uvoze...