Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo glupa osoba može nasjesti na ovo , al iskreno :)
*ebo njih...imal ko punjač za 061
Potrazite na ,,mrezama,, www.KONGRES HERCEGOVKI I HERCEGOVACA SVIJETA,, . . VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
DEDIC ELDIN jarane glup si
broj koji šalje poruke je: 061092473 i levat salje poruke meni na pretplatu kao da mi je dopunio. Mrš levatino mrtva glupa.
POZDRAV SA FACEBOOKA SVIM POSTENIM LJUDIMA DOBRE VOLJE OD MENE
Kralju imaš odličnu opciju na samsung telefonima (ima i na onim starijim) (za druge brendove nisam siguran) blokiraš njegov broj pa nek' nervira babu svog ;-) ,,,,
Hvala tinkiVinki :-) Onda je nekome dosadno pa nervira ljude pozivima...
066 ti je M-tel mreža :)
Koja je mreza 066 ? Cesto me nervira pozivima i to na moj haloo broj koji rijetko koristim i koji znaju samo dvije osobe.
Nemojte puno trunit o Dodiku ! ------SNIMAJU KOMENTARE------ Pogotovo sakrijte svoju patološku mržnju prema Srbima ! ------SNIMAJU KOMENTARE----- PS. MOGU VAS PRIPADNICI SIPA-e ODVESTI NA HOSPITALIZACIJU
E ovaj DELL nam je stvarno uputio jednu vrlo "malicioznu"poruku,sram te bilo.
evo vec mjesec dana kako mi istekao racun,,sta reci kome poruku poslati,,nikome nit ko dopunjava da ga mogu produziti,,,kokuzna vremena da moram stojati ispred trgovine i cekati hocel ko iznijeti dopunu,,bosno moja !
ima li ko kredita za poruke