{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nastavak uspješne saradnje: BH Telecom ponosni sponzor Damira Džumhura

Klix.ba
16.6.2015. u 12:51
76
18
Nastavak uspješne saradnje: BH Telecom ponosni sponzor Damira Džumhura
76
U prostorijama BH Telecoma u Sarajevu danas je upriličeno potpisivanje ugovora o sponzorstvu između najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura i BH Telecoma.
Ističući kako je ovo nastavak uspješne dugogodišnje saradnje, v.d. generalni direktor BH Telecoma Mirsad Zaimović je ovom prilikom čestitao Damiru na ostvarenim rezultatima i dodao da je novopotpisani ugovor na nivou ranijih ugovora iz prethodnih godina.

"Zadovoljstvo je što potpisujemo novi ugovor s Damirom, odnosno s njegovim klubom. Damir je ponos BiH, sporta u BiH, najuspješniji teniser u historiji BiH i ponos je naše firme. Navijamo svi za njega i podržavat ćemo ga koliko god budemo i situaciji", kazao je Zaimović.

Damir Džumhur je zahvalio BH Telecomu na dosadašnjoj podršci njemu lično, tenisu ali i sportu u BiH.

"Čast mi je da budem dio BH Telecoma, jedine kompanije koja zaista podržava sport u BiH. Prate me od 2011. godine i prepoznali su moj rad i trud i sve moje rezultate", rekao je Džumhur.

V.d. direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja Hamdo Katica je istakao da saradnja BH Telecoma i Damira traje već pet godina i naglasio kako je Damir ujedno najbolji promotor kako BH Telecoma tako i društva i države pod čijom zastavom nastupa u svijetu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: