Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SARAJEVU TREBA DA ZAZIVI KULTURA RUSENJA NELEGALNO IZGRADJENIH OBJEKATA !
ILI JE NAPRAVITE U JEDNOM DIJELU ILI JE OSTAVITE DA BUDE KAO DO SADA AL ZAKRPITE RUPE PA ONI NE MOGU DA ZGRADU MAKNU KAO DA JE NE ZNAM STA DANAS LJUDI POD VODOM TUNELE PRAVE A OVI SE NESTO LOME OKO ZGRADE FUJ DA VAS SRAM BUDE I STID NARAVNO!!!!
Ma bas je ovako lijepo... efekat kasabe i zajedničkog života.... pa dok stojiš u koloni zapališ cigaretu u autu, upitaš se sa prolaznicima, odvrneš muziku na radiju....kakav progres u logt'd'nali... vi ne razumijete... bolje ljudima dati da grade objekte i kakvog granapa otvore, da moš nešto usput i kupit.... a i da ih više vidi tvoju novu vozilicu.... eh živote ...
To ti je kad hoces kroz kasabu da pruzis cetiri trake. Da ne govorimo o nelegalnoj gradnji koja je dobrim dijelom legalizovana poslije rata, pa sad isti ti prave problem i koče strateske projekte
Smiješni ste da smješniji ne možete biti. Svako jutro krenem pola sata ranije da izbjegnem gužvu i to nekako preživim ali popodne ne mogu ranije s posla. To je jednostavno užasno. Od predsjedništva do AP trba mi 45 minuta. Pa do Zenice se brže stigne. Zezati se s 10 bespravno napravljenih kuća koje ste legalizirali zbog glasova. Sad platite ljudima i napraviš cestu ili idite koze čuvati.
"Stanje na terenu izuzetno kompleksno"- pa p.vam materina lopovska gdje su onolike pare.Akcize,registarcije,budzet.Do sad je trebalo da budu po 4 trake u oba pravca.
Zbog političar šupaka se svako jutro i poslijepodne zahjebavamo na svim cestama u Sarajevu. šta je sa nastavkom autoputa u Buća potoku. Svaki dan se čeka po 20 minuta. Tegeltija je barem priznao da je uzeo pare.
Ishod stanja na terenu kada 20 godina KS ima SDA nepismenu na vlasti.
Zaista nepotrebno puno ružnih slika jada i čemera. Sve su iste. Dovoljna je bila jedna
BIH - DRZAVA NA CEKANJU
BIH - DRZAVA NA CEKANJU
Izgleda da čemo se vozati samo po Sarajevu.Krenite već jednom od negdje ili od B.Broda ili Neuma.J.... vas više Sarajevo da dođeš do njega treba ti sati i sati
Da li je neko možda razmišljao da proširi obilaznicu poveća broj ulaza u grad sa nje, umjesto da proširuje longitudinalu kroz gusto naseljene dijelove grada? Mislim da su longitudinale nekada bile aktuelne, ali sa ovim nivoom saobraćaja treba razmišljati u pravcu njegovog izmiještanja iz grada, zbog gužvi, zagađenja i svega ostalog.
Ne znam, meni bi draže bilo da se usaglašava regulacioni plan koji će da treatira investitore i izvođače radova do KPZ Zenica .____Nekako mi je ta longitudinala svrsishodnija .
Sve ce ovo rijesiti premijer Konakovic i njegov zamjenik Forto, uz pomoc neimara Radoncica, ciji ministri i direktor Terzic izgradise 0 kilometara autoputa i otvorise 0 gradilista. Sad ce Konakovic i Forto opet nesto da na brzinu slazu, sto ce trenutno prenijeti Radoncicev glasnik, ali javnih radova nece biti. Nesto slicno SDA-ovom principu foliranja raje.
Brokracija, birokracija i samo birokracija, blokira svaki društveno važan projekt. Tu nema podmazivanja kao kod privatniih investitora.