Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mat.er vam lopovsku, kad treba sniziti cijene onda se usutite ko p.i.c.k.i.c.e. A sada brze bolje povecavaj cijene. Bagro lopovska.
moj savjet prodajte auto... i na bicikla... kad trosite, bar da trosite zdravo :) i da vam se ne obija o novcanik :)
Jos pet pfeninga i to ce me natjerati da moje prevozno sredstvo bude biciklo. Dalje necu moci izdrzati da radim za auto i gorivo.
pa poskupljuje i bez da vi najavite 2,30 litar bezolovnog ovo je pljacka
Ma ovdje je vise drzava za kriviti. Oni to dopuštaju jer automatski i njima više poreza. Zato im nije u interesu blokirati ovakva poskupljenja, a privatnik ko privatnik...
pa prekljucer poskupilo za 5 feninga, sta sad hoce?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U Turskoj je 1,89EURA litra dizela
EURO DIZEL 2,32KM
ja da sam na njihovom mjestu petak bi litar bio,sto da ne,niko se ne buni samo bezze komentarisemo
mudro zboris ali s obzirom na vozne parkove u gradu rekao bi da je standard ko u svici tako da mislim da je i poskupljenje opravdano... neka nafte gore... taman da se stvori da ne vozi svaki papak auto... a pricu raja nema 300km bla bla osvrni se pa da je toliko ne bi vozio auto.. nego bi prezivljavao...
Pa ovo je preslo svaku mjeru.Pa covjece,Radim u Binjezevu,a zivim na Sedreniku,auto mi trosi 15 tak litara,pola plate dam na gorivo,dokle vise ova poskupljenja.prije isao javim saobracajem,al dok se prebacim do dole,cirkus,i jos kasne busevi,uvijek odbijali od plate sto kasnim,mora se autom.U ovoj drzavi zaista nema hajra.
Gdje je zakon o zabrani monopolskog dogovaranja!
Samo plate nisu od 1996 poskupile.
Dok se ovaj narod ne digne na noge i navali pred parlamente, opštine i skupštine nema nama nafake! Za razliku od ovih zemalja mašrika i magreba, koji imaju svi po jednog di.kt.at.ora, mi ih imamo hiljade (pola stanovnistva) tj. svi koji su u politici...REVOLUCIJA!
LJUDI HAJ DA SE DOGOVORIMO NEKA NEKO NAPRAVI GRUPU NA fb PROTESTE NEKE NAPRAVITI DA IM J.E.B.E.M.O. MA.TER U ČKAPI OVO NEMA SMISLA NA NAFTA NAM KO U NJEMAČKOJ A PLATE 300KM
PA DOKLE VIŠE ??????
lopovska,majku vam jeb*m! Juce ujutro sam platio litar dizela 2.40 sto znaci da je vec poskupilo za 5 feninga i sad idemo jos 5? Na lijekove ih potrosili!