Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju da je naručio ubistvo novinara i opet šuruju sa njim, to je ta demokratska Amerika.
Ma jaro lik kupi Engleze,Amere,Newcastle i Mesija podplati...sve mirise na naftu
čuj imunitet znači zakon nevaži za sviju ravnopravno. Jebeš ovaj svijet otišao u p.m
Pare..pare..pare..možeš biti i ubica i zlikovac i diktator i sve što hoćeš ako imaš pare i moć...samo ne znam šta je gore komunizam ili demokratija...?
Sjećate se pritiska za potpisivanje imuniteta za američke vojnike pod administracijom Buša mlađeg. Ovo je isto - moćni ubica kojeg štite još moćnije ubice. I daleko od toga da su oni jedini. Imamo slučaj Memić na primjer, pravda za Davida i tako dalje...Problem ulazi u srž kapitalizma kao svjetonazora - a pričati o tome je tabu.
😂😂😂 Kara Putin sa gasom a Muhamed sa naftom. Zali ovih Ukrajincova ( a i Rusa) sto izgibose ko mravi. 🤔 Uf zaboravio sam da po medijskim izvjestajima niti jedan ukrajinski vojnik nije poginuo od pocetka rata (tako Tito i partija naredili hebi ga)
Ima li naznaka da netko da imunitet ovim nasim gelibterima pa da poraste zaposlenost u javnom sektoru, broj tendera i javnih nabavki i slicno..
ŠTA GA BRIGA NIJE BIO NJEGOV SIN. UOSTALOM 3 000 MRTVIH I OPET NIKO NIJE UHAPŠEN NITI ODGOVARAO ZA WORLD TRADE CENTAR. OPET ZBOG ISTOGA CILJA.
hahahah pa ovo je smijesno kolko je zalosno... bori se bajden do posljednjeg ukrajinca!
Ova faca je tek sad kralj otkad je njegova reprezentacija pobijedila Argentinu.
Oduđujem ubistvo najoštrije, ali ako trpe milioni ljudi preko sankcija ovom Salmanu, onda treba preći preko toga i da se konacno vrate cjene goriva jer s gorivom je sve naraslo.. Stara recenica, mi koji smo ostali moramo da živimo..
Svemogući dolar. Vazda.
Jes, ali ima jedan sud koji necete moci podmititi I ima jedan Vladar koji nece uciniti nepravdu nikome. Tesko li se vama, tesko li se vama I opet tesko li se vama.
Pusti tu pricu.. Daj ti nama za zivota, a lako cemo mi sa tim tvojim vladarom.
Kakav pogled, pa gdje bi ovaj naredio da jednog novinara prikolju i iskasape
I onda mi kažu prwd zakonom su svi isti.......jesu al u ......
Teroristi na djelu!
Saudijski Belivuk