Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arab invasion :D mašallah.
Air Arabia uvodi redove letove i odjednom Indija - pa jel iz Indije uvodi redovne letove???
Sada imamo jako dobru povezanost preko Sharjaha iz 13 gradova Indije.
Da moze doći sto vise bakirovih turista, da nas porobe i poarabe . . . Za 10 godina kad se nakote, mi domaći nećemo vise postojati.
Ma kakvi oni, cim malo jace vjetar puhne nece znati sletiti kao onaj nedavno iz Dubaija
Pa treba se uvezati sa svijetom ,to je bolje za Bih
Pozivam na BOJKOT internet portala klix.ba sve gradjane Tuzle, kao i sve drzavljane BiH zdravog razuma. Jedini razlog je podmuklo zaostravanje odnosa Tuzlaka i Sarajlija, i to na kukavicki nacin pisanjem clanka o vrijedjanju pokojnog Vedrana Puljica. Ovim putem, prvenstveno kao Tuzlak, navijac Slobode i prisutni na stadionu Tusanj, a ne kao clan bilo kakve navijacke grupe, ODGOVORNO TVRDIM: NIJE BILO MASOVNOG VRIJEDJANJA POKOJNOG VEDRANA PULJICA. Njegovo ime jeste skandirano, i to sa namjerom podsjecanja da se njegov slucaj ne zaboravi i da se rasvjetle detalji njegove pogibije. Ono sto je nakon incidenta uradjenjo ili izreceno od strane pojedinca ili manje grupice, sve je posljedica kulminirale atmosfere i ne moze se odvajati od onoga sto su radile tkz. Horde Zla kao gosti. Svi koji sebe smatramo normalnim, osudjujemo postupke i jednih i drugih, a ovim putem prestajem biti citalac klix.ba portala dok se javno ne izvine zbog vrijedjanja Tuzle i Tuzlaka i tendencioznog izvjestavanja.
hajde de.....kad ce smalo bolja ponuda za evropu biti....ili usa? :)
Blago Srbima , oni na vrijeme odoše iz Sarajeva ! Zlatko ti još imaš nekih manjih šansi samo ako se osunetiš !
Što sve za Sarajevo ? Dajte malo razgodi a ne da Tuzlaci radi toga tuku navijače Sarajeva. Očekivati je sada da se i Travničani i Bišćani ugledaju na njih !!!
Bosanci na zapad a arapi u bosnu...
Šta reći osim blago ti ga se nama, srljamo naprijed :)
Šta će London, Berlin, Amsterdam?! Arabija je budućnost SDA gamadi
Imas svakodnevno po dva puta za Bec, pa za Minhen, Cirih, letove za Keln, Stutgart, Berlin, Oslo, Stockholm, Kopenhagen, uskoro se uvodi i Prag, pa onda ove regionalne za Ljubljanu, Zagreb, Beograd, pa onda Istanbul i evo sada i Doha i povecavanje frekvencija za Dubai. Ako se moze svakodnevno iz Zagreba ili Beograda letjeti za Arabiju, moze i iz Sarajeva. Zato crkni
Javi kad bude Berlin i Prag direktno da izbrišem profil
Ako je sa bilo koje strane povećan interes za BiH, a ne samo za rasprodaju državne i narodne imovine kriminalcima za 1 Euro, a za ostatak ćemo, ispod stola, onda je pozitivna vijest, pa pored ostalog bi trebalo predvidjeti modernizovanje aerodroma, za spuštanje avijona u magli.
Treba im sad objasnit da nam treba i veci aerodrom. Vjerujte mi putovao sam svijetom. Svaki sam aerodrom vidio i moram reci.......ma zezam se nisam!!:)))
Da neće ubrzo biti kakva linija letećim ćilimom?