Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Farba se iz tog razloga dok se ne dokaze da li je avio kompanija kriva za to, dakle da li je u pitanju nesretan slucaj, greska pilota ili nesto trece.Ako se dokaze da je greska do aviokompanije izadje se u javnost sa prijopcenjem i sankcijama medjunarodne agencije za vazdusni saobracaj.
...sjajan potez sa kontra efektom...k'o da su ga radili ovdašnji marketing "experti"...
To je uobicajna praksa ... svaki avion koji tako van piste zavrsi se prefarba prvo onda uklanja...
Isto tako noj zabije glavu u pjesak. Čuj prefarbali da ne bude narušen imidž a zna se da su oni. Očiju mi ako ima ko normalan.
Majke mi, nije narod normalan.
Ima ovo efekta. Jedno je kad čuješ "avion te i te kompanije se razbio", a drugo je kad vidiš sliku krša sa logom koja uključuje i ime kompanije. Ovo drugo se mnogo duže ureže u pamćenje. Za godinu dana bi se pito "avion koje ono kompanije se slupo?" ako si samo načuo vijest.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)