Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOTAL i OMV su kompanije koje uprkos sankcijama sarađuju sa Rusijom još jače, e sad da li je ovo slučajnost!?
@glas-razumaglas-razuma Ne sporim s tvojom konstatacijom, ali znaš kad te neko recimo ucjenom stavi pred izbor, ili on ili ja!? Moguće je zar ne?
@glas-razumaglas-razuma Predsjednik TOTAL-a, pokojni Kristof de Maržeri je bio veliki protivnik sankcija i ponašanja Evrope prema Rusima, čest gost Putina i rade ogromne poslove sa naftom tj naftnim nalazištima sa Rusima, OMV takođe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa normalno da se povlače, naftne korporacije su na gubitku svagdje u svijetu. Tržište diktira, isto kao što banke zatvaraju svoje poslovnice. _ebote, čitam ove komentare i obavezno se završi na tome da je Rusija budućnost, koja budalaština, rusija je drugorazredna država koja živi od izvoza sirovina, ja ne znam da sam ikad u životu išta kupio da je proizvedeno u rusiji, rusija super a svi bi da rade i žive na zapadu, pogotovo ovi lokalni rusofili, fali rublju a sanja eure.
Bravo prijatelju na komentaru...
@glas-razumaglas-razuma kakva ljutnja, ebe mi se za svima, ja znam kako ja živim, statistika je zbir tačni podataka koji pokazuju netačan rezulat, u americi imaš po nekoj statistici 33% nezaposlenih a od tog broja samo 8% traži posao. Porediti sad samo na osnovu statistike život u americi i u rusiji je komično.
PO NEKOJ LOGICI OVDE NESTO SMRDI ! DA SE NECE SLUCAJNO ZARATITI U TURSKOJ U DOGLEDNO VRIJEME??? BAKIRE POSLUSAJ ME VRACAJ ONE ZLATNE KASIKE IZ TURSKE,PRODAJ SVE VILE KOJE SI KUPIO OD NASIH PARA OCA TI HEBEM DA TI HEBEM.
1.Turska je sesta ekonomija Evrope i 16 ekonomija svijeta.Koja je po redu vojna sila ne zna se. 2.To sto je OMV austrijska firma ne znaci da je pobjedonosna.Pobjegli su i iz Bosne. 3.Sacekat cemo i vidjeti sta ce bit sa OMV uskoro.
sreca da mi imamo ovoliko strucnjaka!
bježe iz turske...boje se rata koji je sve izvjesniji!
@enes.hadzic.923 Ni u jednoj NATO zemlji nije bilo rata, i ako su mnoge članice ratovale sa trećim zemljama (Irak, Sirija, Srbija itd.), pa neće ni u Turskoj.
@ADLER A šta je sa ratom Grčka - Turska, obe su bile u NATO?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Planirali moćnici rat u Turskoj pa ne zele da imaju gubitke.
@Sultan i 59 drugih Ni u jednoj NATO zemlji nije bilo rata, i ako su mnoge članice ratovale sa trećim zemljama (Irak, Sirija, Srbija itd.), pa neće ni u Turskoj.
Ja samo znam da je u Turskoj prilicno skupo gorivo, sto mi je prilično apsurdno...
Nek se zahvale onom psihopati erdoganu za nestabilno trziste, kako je to glup i bolestan covjek dovesce tursku i njen narod na dno
@GUSTAV1 Koga preporučuješ?
Nije ni taj omw sto je nekad bio. Mi mislimo jako ime pa jaka firma, a kad skontas toliko pumpi i uz njih toliko troskova imati a cijena nafte 20+ dolara, nije bas da se moze zaraditi. U ovakvim uslovima bolje prolaze male pumpe jer nije sve u prihodu, veliki uticaj imaju troskovi firme kojih je sve vise ako si siroko rasprostranjen...
svi napuštaju brod koji tone
Odose od terorista. Francuzi se povukli iz Turske nakon teroristickih napada po Parizu, slucajno?