Promo
108

Nakon dužeg vremena Piaggio Grupacija se vraća u glavni grad BiH

Foto: H. M./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Firma Moto Servis AB d.o.o zastupa Piaggio Grupaciju kao direktni uvoznik motocikala, skutera, kao i rezervnih dijelova i dodatne opreme.

Piaggio kao glavni lider u industriji motocikala i skutera, prepoznatljiv je po italijanskom dizajnu. Piaggio Grupaciju čine sedam snažnih brendova (Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto guzzi, Derbi).

Firma Moto Servis AB d.o.o. pored servisiranja, prodaje dijelova i dodatne opreme Piaggio Grupacije, od ove godine je bogatija i za prodaju motocikala i skutera kao direktni uvoznik i distributer Piaggio brenda.

Novi salon kao i servisni centar nalazi se u Sarajevu na adresi Radnička 44. "Kod nas od sada možete pronaći i Piaggio Mp3 od 350 i 500 kubika, model skutera na tri točka koji je proglašen kao najsigurniji i najbezbjedniji skuter koji se može voziti sa B kategorijom. Također, u našoj ponudi možete pronaći rezervne dijelove, dodatnu opremu, kao i veliki izbor kaciga, sve na jednom mjestu za svog ljubimca na dva točka", poručili su iz kompanije Moto Servis AB.

Također, Moto Servis AB je prvi na nešem području koji u svojoj ponudi pruža usluge rentanja/iznajmljivanja motocikala i skutera.