Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto poreza na zemljište koji dosad nismo plaćali? ..
Treba i popis stanovništva,prošlo je 10 godina od zadnjeg popisa.
Portal "Istraga" objavio snimak namještene procedure za prijem vozača u JU Dom zdravlja Sarajevo, saslušajte nije na odmet!
teško je vas u suru.
Kazu poljoprivreda najvazniji sektor.Kad je tako gdjesu poticaji da narod radi.Vjerujte u mom selu 390 domacinstava svaka kuca je imala kravu ili ovce.Za nevjerovati sad je u selu 3 krave i dvadesetak ovaca.Nema posticaja hrana kukuruz,jecam,sticna hrana totakno preskupo.Drzava hoce popis radi svoji guzica da njima ne manjka para.Lopovi i lopovluk.
JE LI OVO LEGALIZACIJA POSRBLJENE PLJACKE ZEMLJISTA U TZV. "AGRARNOJ REFORMI" OD BOSNJAKA NAKON WW2?
i 30% privatnog poljoprivrednog zemljista, je zapravo drzavna zemlja koju je seljo obradio jer ga boli ona stvar.
kaki crni razvoj, koga to zanima, nešto se iza brda valja, no će ope još jednom seljak i radnik i tzv. slobodni građanin nai*ebati. a saznaćemo kasno, tek kad nas uvale u jarugu i kad nemereš izać iz nje.
Poljoprivreda je kičma svakog uspjesnog ekonomskog razvoja!
zato mi i nemamo poljoprivredu
Moze objavljivat kome hoces kad ga nema ko sad radit
Novaliću , 2014 nas je bilo 3,4 hiljade sad će doći 100.000 jer ovako više ne može. Egzistencijalno ugrožavate opstanak naroda.
Ovaj Novalić je poludio mada ni prije nije bio pri sebi . Kakve kretene smo aminovali na vlasti pa i mi smo za ludnica.
DA SAMO NAROD ZNA KAKO SE PREKO OVIH "POLJOPRIVREDNIKA" PERE NOVAC, svi bi bili poljoprivrednici
Znaci ne samo sto ne znate pravilno rijeci pisati, ne znate ni pravilno objavljivati i u potpunosti napisati naslov. SRAM i stid vas bilo.
Slika Opuzena, slikali kad su tri dana i dvije noći išli na more.
Da se ja pitam ja bi protero vuda autobus!